跳至

首頁

尾頁

大宅

看到有好多小朋友都入到,大家入來認識下,請多多指教,謝謝!
BB - 12月29日 - 重6.9磅.      

大宅

昨天收到學校的電話通知,提醒要帶齊編班試嘅文件.
感覺學校很體貼!

別墅

報到, 九月小一, gigi82008 , 好高興認識你 !

男爵府

報到 - 2012年9月入讀-秦石邨-宣道會陳元喜

加埋我呀,唔該

大宅

回覆:報到 - 2012年9月入讀-秦石邨-宣道會陳元喜

同學。。。家長

大宅

回覆:報到 - 2012年9月入讀-秦石邨-宣道會陳元喜

其實學校係沙田圍,不入秦石邨。

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:其實學校係沙田圍,不入秦石邨。 +

原帖由 pebaby01 於 12-06-24 發表
其實學校係沙田圍,不入秦石邨。
是新田圍邨嗎?

大宅

很高興認識大家!

大宅

請問:你D買咗書包沒,唔知學校介紹果幾款,得唔得!

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

鼓勵您們這班熱心的家長到教育王國申請開一個專區繼續與此校各級的家長交流,申請詳情請看:

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2406848&extra=page%3D1

現關閉此帖,多謝合作
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至