跳至

首頁

尾頁

男爵府

油塘區媽咪入

[size=xx-large]新舖開張大吉!歡迎各位油塘媽咪呀!

~~油塘區媽咪及心肝頂寶號~~
-如有錯漏,請各媽咪見諒,請自行加上或更正-
Total: 已有49個老友記

01) 傻鴨菇芝(tenny)--高安閣-Bosco(8歲)-Ally(2歲)
02) kwok330(kwok)-高瑞閣-dodo(6歲)-瑤瑤(9個月)
03) 浩朗媽媽---高瑞閣---大仔(8歲)--細仔(3歲)
04) minnieluo--高麟閣---大仔(6歲)--細女(3歲4個月)
05) ophelia---高麟閣---仔(2歲)
06) shany-----高麟閣--浩賢Daniel(7歲)--芷瑩(5個月)
07) jojo(jojo)---高康閣---仔(2歲)
08) tongtracy---高康閣---囝囝(3歲)
09) splei(joey)--高靜閣---靖雅(2歲5個月)
10) dorismama--高飛閣--仔(11個月)--女(2歲8個月)
11) 甜心糖糖---高飛閣---朗朗(1歲8個月)
12) 櫻桃-------高飛閣---仔(2歲8個月)
13) Boosk@-------高鳳閣----天天(7歲)
14) Anita_Lee ----高翔苑 ---仔 (5歲)
15) catw88(cat)----高翔苑---囡(1歲)
16) hellokittymama--高翔苑--囡囡(5歲半)
17) ivytang02(ivy)--高翔苑-希敏(7歲)-希霖(2歲)
18) loveVINCENTbb---高翔苑--俊誠Vincent (?歲)
19) 小文迪-----高翔苑---女(1歲8個月)

20) Amy媽媽---------淑美閣---囡(1歲5個月)
21) angel媽媽(angel)----淑美閣---婷婷(9歲)
22) honeybabybee(angel)--淑美閣--Heilian(4歲半)
23) Joan921(joan)---淑美閣---仔-子謙(4個半月大)
24) May1217----------淑美閣---囡(2歲)
25) Mel^^(mel)---淑美閣---Emma(1歲6個月)
26) reginayip--------淑美閣---家熙edsion(3歲)
27) tracyyuen--------淑美閣---琳琳(5個月)
28) 釘裂花-----------淑美閣---仔Benjamin(5個月)
29) 731mon-------灝美閣---仔(1歲5個月)
30) fannyng9876(fanny)--灝美閣--Agnes(1歲半)
31) happyyan921(Helen)---灝美閣---燊燊(1歲)
32) kristy&emily-灝美-kristy(5歲10月)-emily(1歲10月)
33) cindy216(cindy)--潤美閣-大仔(14歲)-細囡(2歲半)
34) Chiu_Lai_Ching_Millie-瀅美閣-仔Ambrose(1歲4月)
35) oy903(Joanne)----瀅美閣----囝(3歲)
36) 小魔怪媽咪wendy--瀅美閣--政南(7歲)--政謙(3歲)
37) mendynam(mendy)--淮美閣--穎穎(2歲5個月)
38) lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)
39) simcindy-------澤美閣---no bb yet---
40) cornwood---------油美苑---no bb yet---

41) 柔柔媽媽---高怡

男爵府

好媽媽勳章

Re: 油塘區媽咪入

今次仲唔係我最快

男爵府

我第二!

男爵府

繼續

男爵府

好媽媽勳章

我本來想pm 妳, 講比妳知我返工既時間, 妳度度收幾多先?? 但諗諗下都係等妳聽日返完工點先算

男爵府

糖,

我今次快過你呀! :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

好媽媽勳章

真係好彩快一步姐

男爵府

未溫書, 覆緊朋友pm.

男爵府

好媽媽勳章

我都係~~
JoJo* 寫道:
糖,

我今次快過你呀! :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

排名係:
冦軍---我
亞軍---731
季軍---jojo

男爵府

好媽媽勳章

唔好啦, 我傾多陣都要瞓嘞, 明天仲要獨力湊亞囝, 又唔知工人出得院未?? 大把嘢攪~~
JoJo* 寫道:
未溫書, 覆緊朋友pm.

男爵府

之前好似見有個mami post出

男爵府

好媽媽勳章

估唔到我終於都可以威返次嘞

男爵府

好媽媽勳章

好似係~~ 有一個就好平*釘裂花*, $3000 左右, 因為佢都係shift, 好似話湊十零日咁~~[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
之前好似見有個mami post出

男爵府

咁湊成個月咪成$6000囉

男爵府

好媽媽勳章

唔會既, 有假放架嘛~~ 平時湊成個月果d, 都有 sat or sun 放嘛, 不過真係唔知點 本地湊就安心過工人就一定嘞, 99又唔話得, 我都夠膽話架, 都係唔聽 :evil: :evil: :evil:

男爵府

好媽媽勳章

係唔係有禮物收架
傻鴨菇芝 寫道:
排名係:
冦軍---我
亞軍---731
季軍---jojo

男爵府

咁好啦,我地大約有個價錢參考,
咁聽日先打比你啦,我都要

男爵府

好媽媽勳章

好啦~~ 早抖
唔等妳嘞 jojo :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

好呀,下次見面話你知
731mon 寫道:
係唔係有禮物收架 [quote]
傻鴨菇芝 寫道:
排名係:
冦軍---我
亞軍---731
季軍---jojo
[/quote]

首頁