懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無準備生第二個既媽咪入來傾下

如題

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有無準備生第二個既媽咪入來傾下

Hello, cariegary
How are you? Do you still remember me?
Are you 準備生第二個?

別墅

HI ac321

Of course rememeber you la... I miss you so much

Yes, i'm ready to have one more baby but it seem not easy to bingo! :cry:

how are you recently, how old your baby now , 6 mths??

大宅

我依家陀住第二胎啦

大宅

我都陀緊第二個呀....預產期係7月尾呀

別墅

oliviapylo + ManHin

甘你地第一個B 幾大呀? 你地係咪有計劃地生第二個B 架

大宅

carriegary

我大仔3 YRS 3MTHS
係有計劃下生第二名

我想大同細之間
距離約3-4 YRS
我覺得就最適合

又唔算距離太遠
而且大個又開始返學
同明白下事理
咁作照顧個細時
都冇咁辛苦

民房

dear all,

我都佗緊第二個, 預產期8月中
大囡4.5 yrs old la

大宅

carriegary

我個大囡依家2歲10個月, 係計劃生第二個B呀, 因為我想三十歲前收工呀, 剛剛BB預產期同我生日同一日.

別墅

我仔仔下個月足3歲, 宜家11w, 小b預產期8月5日
好開心屋企好快多個新成員

禁止訪問

別墅

我依家第一胎都未出世,預產期係2月15日,不過我都已經唸住生第二胎,因為陀bb哥種感覺真係好amazing,同bb感覺好好,好warm,同事又對我好好,老公又體貼,家庭裡有bb真係恩典,令全家都互相相愛,唔知大家認唔認同呢! :-P
http://cecilia1fu.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

禁止訪問

睛靈勳章

伯爵府

cecilia1fu,

冇錯!!! 好同意你所講!
我老公以前話囡囡係個天俾我地既禮物, 前日囡囡知道左我有bb, 囡囡話:bb係天父俾我地3個既禮物

大宅

cecilia1fu

cecilia1fu 寫道:
我依家第一胎都未出世,預產期係2月15日,不過我都已經唸住生第二胎,因為陀bb哥種感覺真係好amazing,同bb感覺好好,好warm,同事又對我好好,老公又體貼,家庭裡有bb真係恩典,令全家都互相相愛,唔知大家認唔認同呢! :-P

生完你仲覺warm呀

男爵府

我個大仔4歲啦, 第二胎今年4月頭出世! 大仔已經話要同細佬一齊沖涼了!

別墅

ManHin

你就好啦. 唔知係咪想要既時侯特別難既呢? 我仲唸住自己今個月會bingo, 點知... 今日就Antie Visit 啦....
ManHin 寫道:
carriegary

我大仔3 YRS 3MTHS
係有計劃下生第二名

我想大同細之間
距離約3-4 YRS
我覺得就最適合

又唔算距離太遠
而且大個又開始返學
同明白下事理
咁作照顧個細時
都冇咁辛苦
:cry: :cry:

禁止訪問

別墅

嘩... 真係恭喜晒甘多位有左第二個既媽咪, yeah !
我都好希望可以快d 有好消息比你地

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至