夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

最近煩緊c6的事,來講下我同距
c6廣州人,我亦是,8歲來左hk,一次朋友認識了距
距性格,人品,人緣都相當好,重情重義,好考順父母
c687年,我92年,c6 180 cm ,我165cm
拍了兩年拖.當時讀緊書,計劃生小朋友,後來有左,為左距放棄了
同距拍左兩年拖,一直都好好,對我亦好到不的了
系哩兩年入面真係好開心,距亦都好細心,當中整个過程冇咩野
直至有左,一日一次或以上電話,因我回hk養胎
間中也回廣州玩玩,距當時幫距朋友工作,後來話距朋友拖糧,走左去第2個朋友度工作
惡夢就在這天開始,我吾知边的真邊的假
2010年12月我生bb,就在我生bb那時,我bb黄疸,住了院5,6天,c6証7天有效期.她也陪了我5.6天,有电話打比距要距馬上回去工作,我話你請左7日假,都吾差個一日啦,距話5得啊,老細搞5掂,我喊住甘同距講可唔可以陪多我一天,等阿b出院先走,距話5得,要馬上走,出院後連我坐月咩都系我自己做,幫b沖凉..............直至依家我真系好辛苦,尤於我家人個個都返工,得一個人湊,加上bb又5容易凑,我餵全人奶,我未試過一訓訓天光,也絕少行街,
講翻正題先啦甘開始覺得有問題,有边個重要的個老婆,我話我比翻個日人工你,距話5系錢問題等等,,,,,到最後距真的走了.我好傷心
到左2011年3月回去拜山,有個女打電話來哭訴有個人話距,種之就系工作上問題,个女重要哭着來說,因那時是夜晚我聽見,甘好啦,我老公叫距第二個同事跟進下距地,叫距地米搞甘多野..內容吾系太記得,,後來距爸開車撞親人去左第二個地方避避,甘好啦,去探距(爸).我老公一向都好多電話打入打出

大宅

回覆:假亦真時,真亦假,說說我的故事

五明!打出打入?

大宅

你講野1999,完全唔明

rayrayus  Agree  發表於 12-6-5 01:13
wai9878  sorry,口才不是好好  發表於 12-6-4 03:29

侯爵府

睇得好辛苦, 其實你想講你男朋友/老公因為做野冷落你同BB

wai9878  吾系,好多未打完,留意  發表於 12-6-4 03:29

男爵府

What's the point?

水晶宮

BK Milk勳章

快D講清楚
明D吾明D
你係咪話佢吾知係咪有女人呀

wai9878  5知糸米,重未講完,留意  發表於 12-6-4 03:28

男爵府

我老公一向都好多電話打入打出,有時行好遠度打,最後落樓打,然後講我地果边有的事發生,我要馬上翻去,當時系10pm,翻到去大約3,4點,距有叫我留系度同距媽一齊,當時距媽也是探爸,加上爸在朋友家,加加埋埋成10幾人,吾夠床,都要租賓館,當時b喝全人奶,5方便,最後跟我c6翻去,上到去我c6話有事做,叫我住距妹度,當距送我上樓時,我同妹講我覺得你哥有的事,如我地打的跟去睇下,妹說被你睇到距同女一起又點,你可以做的咩,最後因我b是喝全人奶而打消左念頭
有一次,c6同我講有個女鐘意距,我話我有老婆女,我老婆為我放棄左好多野我5想對5住距,女講我5介意....系我c6朋友裏都知道這件事
其實自從距去左第二個朋友个度做工,對我冇甘多野講,熱情度大減,,好多好多,總之变左的啦
到左9月女用我老公qq留言比我:xxx(老公名)己經5愛你啦,明白嗎,之後老公5見左我送比距手机,距問距朋友(男)借了部手机用,距剛探完我,翻左去,我打电話比距,女接,距話xxx幾時翻到來,物你5系話同距離婚架咩,xxx都幾識講大話.我話部手机系边個,我離5離關你咩事,部手机我借比距,我打比c6說女点点点,我話部手机你5系話邊个架咩,c6話距地兩个拍拖,距5想你成日打哩個电話比我,因為距話距得5到既野,第二個米指意得到,c6話想挑撥我地,距啊成日同女嘈交架,c6都有鬧距,距話玩下者
其實一直我地感情慢慢轉淡左好多,好多時都嘈交....................

一罐可樂  你用返書寫文, 唔好寫我地既口語啦, 真係睇死人, 唔多明你講緊乜~  發表於 12-6-7 21:24
ndw  個女,既然話5介意你老公有老婆,又主動搵你?狐狸尾巴凸曬出來啦。  發表於 12-6-7 13:27

男爵府

夜了,待續,重未打緊張情節,留意

大宅

算吧啦,你都係唔好晒心機寫,都唔知你打乜

rayrayus    發表於 12-6-5 01:15
大咀mama  我睇完都唔明  發表於 12-6-5 00:19
pollytopig    發表於 12-6-4 23:27
wongjoetabo    發表於 12-6-4 13:37
es26   agree  zzZZZzz  發表於 12-6-4 10:49

水晶宮

BK Milk勳章

好過冇
起碼明
睇到我
个老公講野又用我字?
係佢話先啱係佢
咩女的女講

水晶宮

BK Milk勳章

引用:好過冇 起碼明 睇到我 个老公講野又用我字?

原帖由 bongbongpatty 於 12-06-04 發表
好過冇
起碼明
睇到我
同埋講到一忽忽
交代吾到人物同地点
究竟响边到發生

水晶宮

BK Milk勳章

(如我地打的跟去睇下,妹說被你睇到距同女一起又點,你可以做的咩,最後因我b是喝全人奶而打消左念頭)
想問跟吾跟去睇個老公仲咩
關全人奶咩事呢
莫名其妙

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

樓主係咪好亂??? 感情同""喂""全人奶好似唔太關事....
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

禁止訪問

大宅

confused.......

男爵府

畀面勳章

真係sorry!我睇到眼都花,時間,人物,地點,角色…全部亂七八糟!太多錯別字!睇到一頭煙!
我諗原本個故事應該幾曲折下!本來想追下嘅!不過睇左2次都睇唔明!算數

子爵府

畀面勳章

真係聯想唔到情節睇唔明

瑪瑙宮

bongbongpatty 發表於 12-6-4 04:02
(如我地打的跟去睇下,妹說被你睇到距同女一起又點,你可以做的咩,最後因我b是喝全人奶而打消左念頭)
...
根本您姑仔係知道個呀哥出面已有第二個.

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇到,不如你諗清楚d先啦,

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

寫得好唔清楚,太多題外話,你老公180cm, 你自己165cm,同件事都無關係,
不過你是否想講你老公出面有女人?

rayrayus  哈哈哈笑死我呀,讚!   發表於 12-6-5 01:16
ilovetofuhua  hahaha LIKE爆你個comment!!  發表於 12-6-4 14:02
aidan08  呢位jm好好笑!又係喎,關咩事?好靈異!  發表於 12-6-4 13:59

首頁
12345...6

尾頁

跳至