跳至

首頁

尾頁

男爵府

油塘區媽咪入

[size=xx-large]新舖開張大吉!歡迎各位油塘媽咪呀!

~~updated info--如有錯漏,請各媽咪見諒,自行加上~~
Total: 已有42個老友記

01)angel媽媽(angel)----淑美閣---婷婷(9歲)
02)Amy媽媽----淑美閣---囡(1歲5個月)
03)honeybabybee(angel)--淑美閣--Heilian(4歲半)
04)Mel^^------淑美閣---Emma(1歲6個月)
05)May1217----淑美閣---囡(2歲)
06)釘裂花------淑美閣---仔Benjamin(5個月)
07)tracyyuen------淑美閣---囡(4個月)
08)reginayip----淑美閣---家熙edsion(3歲)
09)cindy216(cindy)--潤美閣--大仔(14歲)--細囡(2歲半)
10)小魔怪媽咪wendy---瀅美閣--大仔7歲--細仔3歲
11)oy903-----瀅美閣----囝(3歲)
12)Ambrosemama---瀅美閣---仔(1歲4個月)
13)happyyan921---灝美閣---燊燊(1歲)
14)kristy&emily-灝美閣-kristy(5歲10月)-emily(1歲10月)
15)731mon---灝美閣---仔(1歲5個月)
16)fannyng9876 ---灝美閣---Agnes(1歲半)
17)mendynam----淮美閣----穎穎(2歲5個月)
18)cornwood---油美苑---no bb yet---
19)lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)

20)傻鴨菇芝(tenny)--高安閣--Bosco(8歲)--Ally(2歲)
21)kwok330(kwok)--高瑞閣--dodo(6歲)--yoyo(8個月)
22)shany-----高麟閣--Daniel(7歲)--芷瑩(5個月)
23)ophelia----高麟閣---仔(2歲)
24)jojo(jojo)---高康閣---仔(2歲)
25)tongtracy---高康閣---囝囝(3歲)
26)splei (joey)--高靜閣--囡囡(2歲5個月)
27)甜心糖糖---高飛閣---朗朗(1歲8個月)
28)dorismama--高飛閣---仔(11個月)--女(2歲8個月)
29)櫻桃-------高飛閣---仔(2歲8個月)
30)catw88(cat)----高翔苑---囡(1歲)
31)minnieluo---高麟閣---大仔(6歲)--細女(3歲4個月)
32)浩朗媽媽---高翔苑---大仔(8歲)--細仔(3歲)
33)小文迪-----高翔苑---女(1歲8個月)
34)Anita_Lee ----高翔苑 ---仔 (5歲)

35)柔柔媽媽---高怡

男爵府

Re: 油塘區媽咪入

我第一 :tongue:

男爵府

好媽媽勳章

唔夠妳快添, 等我仲係果邊打嘢 :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

我黎報到.

男爵府

不枉我蒲左咁耐.....薑係越老越辣既

大宅

男爵府

好媽媽勳章

哈哈~~ 亞kwok 仲慢過我, 仲係果邊打嘢

男爵府

好媽媽勳章

:tongue: :tongue: :tongue:
甜心糖糖 寫道:
不枉我蒲左咁耐.....薑係越老越辣既

大宅

~~updated info--如有錯漏,請各媽咪見諒,自行加上~~
Total: 已有42個老友記

Amy媽媽----淑美閣---囡(1歲5個月)
angel媽媽(angel)----淑美閣---婷婷(9歲)
honeybabybee(angel)--淑美閣--Heilian(4歲半)
Mel^^---------淑美閣---Emma(1歲6個月)
May1217-------淑美閣---囡(2歲)
釘裂花----------淑美閣---仔Benjamin(5個月)
tracyyuen--------淑美閣---囡(4個月)
reginayip--------淑美閣---家熙edsion(3歲)
cindy216(cindy)---潤美閣--大仔(14歲)--細囡(2歲半)
小魔怪媽咪wendy---瀅美閣--大仔7歲--細仔3歲
oy903------------瀅美閣----囝(3歲)
Ambrosemama------瀅美閣---仔(1歲4個月)
happyyan921---灝美閣---燊燊(1歲)
kristy&emily-灝美閣-kristy(5歲10月)-emily(1歲10月)
731mon----------灝美閣---仔(1歲5個月)
fannyng9876(fanny)----灝美閣---Agnes(1歲半)
mendynam(mendy)------淮美閣----穎穎(2歲5個月)
lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)
cornwood--------油美苑---no bb yet---

傻鴨菇芝(tenny)--高安閣--Bosco(8歲)--Ally(2歲)
kwok330 (kwok)--高瑞閣--dodo(6歲)--yoyo(8個月)
shany-----高麟閣--Daniel(7歲)--芷瑩(5個月)
ophelia----高麟閣---仔(2歲)
minnieluo---高麟閣---大仔(6歲)--細女(3歲4個月)
jojo(jojo)---高康閣---仔(2歲)
tongtracy---高康閣---囝囝(3歲)
splei (joey)--高靜閣--囡囡(2歲5個月)
甜心糖糖---高飛閣---朗朗(1歲8個月)
dorismama--高飛閣---仔(11個月)--女(2歲8個月)
櫻桃-------高飛閣---仔(2歲8個月)
catw88 (cat)----高翔苑---囡(1歲)
浩朗媽媽---高翔苑---大仔(8歲)--細仔(3歲)
小文迪-----高翔苑---女(1歲8個月)
Anita_Lee ----高翔苑 ---仔 (5歲)

柔柔媽媽---高怡

大宅

我都想鼠年追個囝, 不過都要諗吓, 湊一個都唔易, 多個更加難.

男爵府

731mon
下回請早啦

男爵府

好媽媽勳章

kwok, 可唔可以唔供開我個名呀

男爵府

鼠年即係零幾年呀?
fannyng9876 寫道:
我都想鼠年追個囝, 不過都要諗吓, 湊一個都唔易, 多個更加難.

男爵府

好媽媽勳章

車 :tongue: :tongue: :tongue: 妳快我幾秒咋 :tongue: :tongue: :tongue:
甜心糖糖 寫道:
731mon
下回請早啦

男爵府

嘻嘻~~~二汪小姐
731mon 寫道:

大宅

點解呀?

731mon 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

鼠年 即係仲有幾多年呀???

大宅

2008年

甜心糖糖 寫道:
鼠年即係零幾年呀

男爵府

好媽媽勳章

點解呀?

[quote]
731mon 寫道: