跳至

首頁
23456...84

尾頁

男爵府

Re: 荔景媽咪俱樂部

嘩!!! 好多人報名呀
好開心呀

akina1234:

快d報名啦!!!

男爵府

all;

由於日期我book左12/3,19/3
但R&F要12/3先有空
所以我們決定12/3 好嗎?

男爵府

1) 地點:HLP 會所
2) 形式: 抽獎是否進行?
3) 日期: 12/3 , 19/3 (Sunday) 決定12/3 ok嗎?
4) 時間: 下午 a.2-5 / b.3-6 (請提議)
5) 暫定 Pizza Hut
6) MC兩個(請自告奮勇啦^-^ THX!)

報名人數:
1) YY-BB (2大1B) (12/3,19/3,) - 【a. & b.】
2) elaineymso (2大1B) (12/3,19/3,)
3) Peggy_Chan (2大1B) (12/3,19/3,) -【b. 3-6pm】
4) cway (2大1B) (12/3,19/3,)
5) bbjm (2大1B) (12/3,19/3,)
6) florencechan (2大1B) (12/3,19/3,)
7) maisylong (2大1B) (12/3,19/3,)
8) R&F (2大1B) (12/3, 2-5pm)
9) kikispider (2大1B) (12/3,19/3,) [Prefer time (b)]
10) fan_cs (2大1B) (那一天都可以, 只要二月中決定, 以便老公安排假期 )

[/quote]

珍珠宮

YY-BB 寫道:

akina1234:

快d報名啦!!!
akina1234 近黎好少上bk, 係咪唔知呀

大宅

yy-bb, dear all,

[size=x-large]開心歡樂在荔景0312

1) 日期: 2006年3月12日 (Sun)
2) 時間:3:00-6:00pm
3) 地點:浩景台-會所 (請提供詳細地址,交通指示)
4) 名額: 40人 (是否包括小朋友,e+已經30位啦)
5) 食物:2月10日前決定,歡迎提供見意
6) 遊戲/抽獎/禮品: 2月10日前決定,歡迎提供見意
7) MC兩個(請自告奮勇啦^-^ THX!)
8) 每位費用: 2月20日前公佈
9) 付款日期/形式: 2月21日公佈

報名人數:
1) YY-BB (2大1B)
2) elaineymso (2大1B)
3) Peggy_Chan (2大1B)
4) cway (2大1B)
5) bbjm (2大1B)
6) florencechan (2大1B)
7) maisylong (2大1B)
8) R&F (2大1B)
9) kikispider (2大1B)
10) fan_cs (2大1B)

可以幫手媽咪名單:
1) florencechan
2)
3)
4)
5)

註: 以上內容會隨時更改,請密切留意事態發展啦

男爵府

FlorenceChan 寫道:
yy-bb, dear all,

[size=x-large]快樂歡騰賀新春2006

1) 日期: 2006年3月12日 (Sun)
2) 時間:3:00-6:00pm
3) 地點:浩景台-會所 (請提供詳細地址,交通指示)
綠色VAN仔(46M,90M)到達HLP濆水池等. 再CALL我(PM 電話給你地)
4) 名額: 40人 (是否包括小朋友,e+已經30位啦)
5) 食物:2月10日前決定,歡迎提供見意
6) 遊戲/抽獎/禮品: 2月10日前決定,歡迎提供見意
7) MC兩個(請自告奮勇啦^-^ THX!)
8) 每位費用: 2月20日前公佈
9) 付款日期/形式: 2月21日公佈

報名人數:
1) YY-BB (2大1B)
2) elaineymso (2大1B)
3) Peggy_Chan (2大1B)
4) cway (2大1B)
5) bbjm (2大1B)
6) florencechan (2大1B)
7) maisylong (2大1B)
8) R&F (2大1B)
9) kikispider (2大1B)
10) fan_cs (2大1B)

可以幫手媽咪名單:
1) florencechan
2) yy-bb
3)
4)
5)

註: 以上內容會隨時更改,請密切留意事態發展啦

大宅

yybb,

sorry! 我睇錯日曆, 更正活動名稱" 開心歡樂在荔景0312"
另想問下名額: 40人 (是否包括小朋友,e+已經30位啦)

Dear all,
你地有無聽過 " 我的自助餐" 專做到會,其他媽咪聚會都有試過,佢地話味道ok,份量足,價錢合理,不過唔知送貨條件,等我再check下先。

珍珠宮

yybb,

sorry! 我睇錯日曆, 更正活動名稱" 開心歡樂在荔景0312"
另想問下名額: 40人 (是否包括小朋友,e+已經30位啦)

Dear all,
你地有無聽過 " 我的自助餐" 專做到會,其他媽咪聚會都有試過,佢地話味道ok,份量足,價錢合理,不過唔知送貨條件,等我再check下先。
冇喎, 有料就一齊傾下啦

男爵府

FlorenceChan;

唔緊要^-^
另(人數)已包括小朋友啦~

未聴過..你可check下~

cway 寫道:
[quote]
yybb,

Dear all,
冇喎, 有料就一齊傾下啦 [/quote]

珍珠宮

YY-BB,

Party 要幫手既我都可以架, 不過我唔知自己幫到d 咩架

男爵府

cway;

好多謝你呀^-^
到時需要什麼就幫什麼
到時你同FlorenceChan做MC就好大幫手啦

cway 寫道:
YY-BB,

Party 要幫手既我都可以架, 不過我唔知自己幫到d 咩架

珍珠宮

YY-BB 寫道:
cway;

好多謝你呀^-^
到時需要什麼就幫什麼
到時你同FlorenceChan做MC就好大幫手啦
你講笑啦, 我唔得架

珍珠宮

YY-BB,

不如你搵埋其他媽咪做埋mc 啦

禁止訪問

珍珠宮

kikispider 寫道:
I try to call Akina to login BK
好囉好囉

大宅

Dear all,

哈哈 ! 睇黎今次既活動非同小可喇
活動成功有賴你地既參與同支持,”快樂歡騰在荔景” 需要媽咪幫手,希望各位媽咪盡量幫幫手 ,令今次活動更豐富、更熱鬧、更順利,讓小朋友玩得更開心、更愉快 齊來分工合作
負責場地:
負責食物:
負責遊戲:
負責禮物:
負責帳目:

仲有無咩漏左呢

珍珠宮

FlorenceChan,

你安排d 野咁好, 你同holds YY-BB 做埋mc 啦

珍珠宮

Dear all,

哈哈 ! 睇黎今次既活動非同小可喇
活動成功有賴你地既參與同支持,”快樂歡騰在荔景” 需要媽咪幫手,希望各位媽咪盡量幫幫手 ,令今次活動更豐富、更熱鬧、更順利,讓小朋友玩得更開心、更愉快 齊來分工合作
負責場地:
負責食物:
負責遊戲:
負責禮物:
負責帳目:

仲有無咩漏左呢
我都唔知自己負責得d 咩呀 不過我都任由差遣架喇

大宅

cway,

我1個人能力有限,活動要攪得成功背後就一定要有班支特同好合作既媽咪先得啦! 要玩得開心就要付出,希望各位踴躍協助。唔好意思,可能我過份投入,請見諒

珍珠宮

cway,

我1個人能力有限,活動要攪得成功背後就一定要有班支特同好合作既媽咪先得啦! 要玩得開心就要付出,希望各位踴躍協助。唔好意思,可能我過份投入,請見諒
梗係唔會指意你一個人啦 我地除時候命架

首頁
23456...84

尾頁

跳至