跳至

首頁
34567...49

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會 Part 34 - Happy New Year!

vvbb & Rabbit,
re: "Religion: Born Again"
異端 / 邪教, 冇乜認識tim!!

3,
我實在唔識用工人.......
不過遲吓想唔帶埋佢出街都唔得啦!!!
BINGO, 邊個叫阿仔個頭大喎!

Silvia,
你 hubby 冇事就好lu!!

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 34 - Happy New Year!

yuma,
Re: 痕
日頭冇ka..淨係night time...
Re: t+c
good idea.
re: 眼
公司block

大宅

bblong,
就係因為佢開始吞pop, 所以先要下下check 住佢, 等佢知有人會check, eg 可以話下佢, 叫佢唔好淨係掛住同long long 玩就咩家務都唔做, 人人都要multi-task 架啦, 點分配就佢自己諗掂佢喇 !

男爵府

SIL,
你老公冇事就好啦,真係嚇鬼死

bblong,
緊係帶埋工人出來好啦,起碼去ballball池,佢去追你阿仔好過 :mrgreen: 個日見 i 粉真係勁謝 好似都唔多覺佢把聲咁

vvbb,
有時真係好難想像,why湊左3年christy,臨走望都可以唔望一眼.就算我地僱主對佢衰,小朋友對佢的情係真架麻 :-x 佢居然可以咁絕 :tongue: 有時我都會諗番月亮走個刻喊到豬頭個樣,雖然可能係做戲,但我都好感動.

大宅

[size=x-large]終於有相睇啦! ~ Osanna Photo

Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

男爵府

yuma,
我今朝都有話佢, 所以今日咪好似大掃除咁, 成日見到佢爬高爬低抺嘢囉, 我都估佢係睇吓我哋出唔出聲話佢!! :evil:

3,
每次做親大project 佢都係咁樣o架啦, 我冇迫佢出嚟, 佢自己話出咋!! 仲要好多次趕完 deadline 就即刻病tim......

子爵府

oscarma
re : Osanna
big eyes ar.... lovely baby!!!

大宅

rabbit,
係呀! 我工人都成日話佢big eyes!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

大宅

yuma
裝T.... 今晚可以試新野囉 ﹐帶左感覺如何﹖好唔好用﹖下次話我知呀﹗

vvbb
maid....你又請多個﹐你怕唔怕兩個一齊又好煩呀

rabbit, bblong
其實我唔適合做FT媽咪﹐愛心我有﹐但最慘冇耐性﹐我想出番黎做野。

oscarma
妹妹好似你﹐好cute呀﹗

大宅

Dear All,

[size=xx-large]Happy New Year!!!

For All Mami~~[size=medium]天下父母心

hellohello,
Thanks a lot for the playgroup arrangement!!你近期好嗎??

YuMa,
You should change the log in to "娛樂媽"....yanlok very Q ar.....realy look like 麵麭超人.....你揍得好好 加油~~

vvbb,
舊ga唔去, 新ga唔o黎.......明天一定會更好.....

All FT Mami...
EQ....學無止境

大宅

vvbb,
re:Sonia & Gema
有無諗過郁埋G呢,話晒都係S帶G出身(響你樹打工),S對G有恩,當然S走o左,G一定大數S的不是.....一不做二不休....你明我意思嗎??

yu-ma,
re:殺手間
就係哥哥都一齊in,希望有同情分加....我家陣手頭上一間都無,真係越諗越怕.

oscarma,
妹妹對大眼睛好大,好圓,好靚.

大宅

二代,
真係好耐好耐無見你 (on-line & 真人).你好嗎?????

我要走人...開場(VCD).

伯爵府

畀面勳章

多謝你地關心我老公, 好個人冇事, 不過架綿羊仔就慘啦, 入廠大修, 不過係個的士司機賠返比佢。佢只係隻腳損左少少, 真係thanks god保守佢呀!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

oscarma,
細妹對眼好大好圓, 我諗yanlok 對眼係佢o既1/3

puppy,
我戴左就無感覺, 我老公就唔知, 佢未有機會wor
試新野 ?! 有時間都去左訓覺, 仲邊有心情wor
上次去OP 居然唔記得帶奶粉比你, 你而家可唔可以出黎MT ?

2代,
我都有諗過改名, 不過我估好麻煩 ?-(
上次話比包pad 你都唔記得左, 下回再玩時帶比你..

2當家,
re : 哥哥一齊in
可以又唔拘wor

sil-a-e,
最緊要係元彪無事, 真係嚇c 人 , 綿羊有$$$實整得番
o既

大宅

Morning,
今日係Michelle農曆1歲生日 希望佢身體健康, 開開心心!!!

Oscarma,
妹妹隻眼好大, 你真識生, 仔就似daddy, 女就似自己

二當家,
郁埋G, 我驚我個女"益wat", 一下子唔見晒d人!!

伯爵府

vvbb
1st pic . . . Michelle . . . . so lovely!!
happy bdate 甘快就 age 1!!

其實想問問大家, e+放工放假同亞女/仔 係屋企有咩好玩? 有無好有心機甘 teach her/him sth!!

for me. . . . back home, just chat chat, eat eat. . . . 無咩好玩, 又無甘好心機 teach her!!

有玩具佢又唔去玩, 成日叫住我地, 問住我做緊咩, 睇緊咩. . . . if have to be FT mom, 我一定唔得!!

oscarma
osanna really have big big eyes, like you!! so lovely!!

男爵府

vvbb,
嘩...時間過得真快,妹妹咁快就一歲啦 祝michelle身體健康,聽教聽話,越來越肥美 :mrgreen:

娛樂媽,
呢個名都幾好bor 咁你記住mr asia試完新野就上來報告下啦

sil,
最緊要係你老公冇事 :wink: 我真係好驚電單車,成日覺冇安全感,好似好牙煙

oscarma,
大眼妹好得意呀,仲有d似oscar添 :lol:

大宅

弟弟o黎排返學喊得好可憐,琴日響學校喊到嘔,我真係 投晒降!

vvbb,
嘩!時間真係好快,咁就一歲!

大宅

2當家,
kelly今朝都借d二喊...一樣喊到嘔...
重嘔到miss一身都係...由面到波鞋都有...
我好內疚...... :-|

h3, puppy, yuma,
re:叫娛樂媽...試完新野就上來報告下啦
o華..........o米即係話你地知幾時OT???

oscarma,
大眼妹好精靈趣緻...

2代,
how are u...
pg...唔洗客氣la!
btw...近排ok...淨係早晚作嘔作悶...
舊傷口扯住扯住痛...好彩個肚暫時重未痕... :lol:
re:EQ
近排對住亞囡好燥好

大宅

好媽媽勳章

各位早晨,

今朝因為隻右眼唔舒服, 去左睇醫生, 個醫生話我左腦自主神經線痴左線 ?- ?-( 加上眼睛過份勞累, 勸我減少用電腦, 所以我會聽佢勸, 少d用"腦", 睇下會唔會好d, 所以會暫時少上黎同大家傾計

首頁
34567...49

尾頁

跳至