跳至

首頁
12345...49

尾頁

男爵府

2003年3月媽媽會 Part 34 - Happy New Year!

[size=x-large]Happy [size=x-large]New [size=x-large]Year!

呢排公司好忙,好掛住BK & 大家呀!

祝大家新年快樂! BB 越大越精乖,考到心水好學校!
祝各位靚太又Fit 又靚! 生o左ge快d收身,等生ge一切順利!
祝各位爸爸新一年萬事如意!

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會 Part 34 - Happy New Year!

[size=medium]有貨o勒!邊位約交收??~~

gel- $90
1.豬媽 x 1pc (PAID)
2. oscarma x 1pc cocobb代收 (PAID)
3. cocobb x 1pc (PAID)
4. BMF x 1pc(PAID)

潤唇膏 - $30
1.豬媽x1pc (PAID)
2. oscarma x 2pcs ~ cocobb代收(PAID)
3. cocobb x 2pcs (PAID)
4. BMF x 2pcs (PAID)

蜂膠膏 - $164
1. Oscarma x 1pc cocobb代收 (PAID)

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會 Part 34 - Happy New Year!

:wink:

子爵府

2024年龍年勳章

HAPPY NEW YEAR TO YOU ALL~~!!!!

From : 彥媽

各位:

在大家咁多位加油下我終於可以響 31/12 night 同阿媽番屋企 countdown la.... :-( :-(

依家我冇發燒喇...但就仲要食多幾日抗生素, 唔知係d藥定係d菌, 我依家全身仲係出哂紅疹, 不過好在唔痕唔癢咋...但我依家個樣好醜怪~~ :-(

阿媽為咗驚我惹到阿哥 (因為唔 sure d疹會唔會惹人), 所以要將我地兩兄弟分開房訓呀...好慘呀, 得我跟工人姐姐咋...呢個仲係替工, 湊大我個 cathy 姐姐工人要 4/1 先返呀, 我同媽咪都好掛住佢呀...因為依家呢個好大頭蝦, 煮嘢又唔好食~~

阿媽話聽日都唔俾我返學住喇...但就照去 interview 禮賢 (但改咗做下午 2:40pm) , 希望我個怪樣唔好嚇親個 Miss la.... :cry: :cry:

多謝各位關心呀..我下次要叻叻, 唔再發燒要媽咪擔心喇~~

細彥上

大宅

HAPPY NEW YEAR TO ALL!!!

大宅

[size=large]Happy New Year

希望個個小朋友都身體健康﹐唔好要媽咪嗲d擔心呀﹗
另外....我有小許進步﹐因為可以著得番生之前個d牛仔褲la

大宅

各位, Happy New Year! 祝各新一年新開始, 樣樣事都係稱心如意!

近排好忙, 都唔得閑上黎bk!

今個聖誕節好慘, 全家齊齊傷風, 只係老公好番, 我同oscar 同osanna就仲未好番得晒, 仲有少少鼻水, 不過比前幾日已經好好多!

上個月osanna第一次打針, 係健康院磅重有成4.3kg, 足足重左1kg. 上星期係診所同佢磅, 佢有成5kg. 醫生都讚佢食人奶食得好好, 佢仲安慰我osanna依家係無抗體, 係都母親得抗體, 要到4個月才開始有自已抗體, 所以佢依家用藥唔會好重, 希望佢可以快d好番!

至於新工人, 我同我老公暫時都覺得好滿意, 佢煮餸好好味, 因為係台灣做過, 所以都唔洗我"盧"氣教佢煮中國餸, 大多數既中國餸都識煮, 清潔屋企都ok, 佢照顧小朋友都好細心, 佢好鐘意oscar & osanna, 成日同osanna唱歌仔俾佢聲, 不過oscar唔係太跟佢, 但又沒有抗拒佢, 只係我地兩公婆係度, oscar就會唔跟佢! 希望我依個工人可以真係做得好d啦!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

大宅

Hi Hi...Morning
我唸你

大宅

新的一年新開始,
願各位身體健康,
小朋友聽聽話話聰明伶利!!!

mike,
話咁快又開新版...thanks!

puppy,
繼續努力...fit 1 fit!!!

vvbb,
re:炒

男爵府

ALL
新年快樂,心想事成

VVBB
咁激炒左個工人?唔好勞氣,希望CHRISTY會慢慢適應

OSCARMAMA
你餵人奶真是好叻,我真是好佩服你
[img align=left]http://ad94.no-ip.com/boss/image/signature.gif[/img]

子爵府

all..
re : 墨
anyone have idea about it? recently found 2 from heib's face... ai.... very worry!

vvbb
re : sonia
what's happen?

男爵府

[size=large]HAPPY NEW YEAR!

[size=large]祝"禮賢"順利過關!

vvbb,
re: Sonia
咩事咁大獲

re: 24 gifts
你2個囡真係西利!!

ocarma,
請到個好工人,咁你就very good啦 :mrgreen:

puppy,
re: 著得番生之前d褲
都唔係小小進步啦,係好大好大進步啦

timma,
我都有同cc去睇"雞丁",今次都係第一次入cinema睇戲,佢睇得好enjoy :lol:

bbchiu,
re: disney
真係好羨慕 咁agnes個晚幾點訓?

yuma,
mr asia點呀?

安安,
睇完你d全家福,真係好幸福 :lol: 細佬好肥呀

該用戶已被刪除

男爵府

bbchiu,
agnes好勁wor,可以涯到玩完個刻先 :mrgreen:
你冇miss到野,只係mr asia涯左呢個假期湊2個小姐,終於病病地姐.不過相信佢好快又可以做番萬能俠架啦

該用戶已被刪除

大宅

好媽媽勳章

Hi all,

Happy New Year!!!

彥媽,
re:病
細彥病情同琛琛之前好似, 都係出完疹先退燒. 希望佢地新既一年健健康康啦.

new, yuma,
re:做乜工
我唔係祕書亦唔係pr, haha!!

伯爵府

畀面勳章

vvbb,
做咩咁激即炒sonia呀? 佢好似幫左你好耐架。我唸一定係好大單。

兔,
re:墨,
heib咁慘生係塊面度, 有冇唸住點整走佢呀? 佢咁細個得唔得架。肥齊生左一粒係隻手, 不過冇理佢, 我記得佢好細個就生左出黎。不過一出世係冇既。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

vvbb,
RE: 炒sonia
咩事? 要即炒??

mike,
我call過你黎, but 無人聽, cocobb有冇幫我攞forever and 有冇付錢給你?? 如果冇, 我明天才有時間去bank過數俾你!

silvia,
re: your job
我覺得你可以繼續做住你份工, 睇定d, 才決定你咪arm時候自己出黎做生意.
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

子爵府

sil
re : 墨,heib咁慘生係塊面度, 有冇唸住點整走佢呀?
yes, very sad ar... I prefer on my face rather than her face ar... :-( , but my hubby said no problem la.. maybe wait a few years first..

大宅

rabbit,
re:墨
no need worry la...
我估好多人(尤其長大後)唔多唔少都有1粒半粒...
我都有唔少...
除非粒墨跟住個人大...touch wood...
最多第時脫

首頁
12345...49

尾頁

跳至