跳至

首頁

尾頁

男爵府

油塘區媽咪入

[size=xx-large]新舖開張大吉!歡迎各位油塘媽咪呀!

~~updated info--如有錯漏,請各媽咪見諒,自行加上~~
Total: 已有41個老友記

angel媽媽(angel)----淑美閣---婷婷(9歲)
Amy媽媽----淑美閣---囡(1歲5個月)
honeybabybee(angel)--淑美閣--Heilian(4歲半)
Mel^^------淑美閣---囡(1歲6個月)
May1217----淑美閣---囡(2歲)
釘裂花------淑美閣---仔Benjamin(5個月)
tracyyuen------淑美閣---囡(4個月)
reginayip----淑美閣---仔仔(3歲)
cindy216---潤美閣----囡(2歲4個月)
cindy216(cindy)--潤美閣--大仔(14歲)--細囡(2歲半)
小魔怪媽咪wendy---瀅美閣--大仔7歲--細仔3歲
oy903-----瀅美閣----囝(??歲)
Ambrosemama---瀅美閣---仔(1歲4個月)
happyyan921---灝美閣---燊燊(1歲)
kristy&emily-灝美閣-kristy(5歲10月)-emily(1歲10月)
731mon---灝美閣---仔(1歲5個月)
fannyng9876 ---灝美閣---Agnes(1歲半)
mendynam----淮美閣----穎穎(2歲5個月)
cornwood---油美苑---no bb yet---

傻鴨菇芝(tenny)--高安閣--Bosco(8歲)--Ally(2歲)
kwok330(kwok)--高瑞閣--dodo(6歲)--yoyo(8個月)
shany-----高麟閣--Daniel(7歲)--芷瑩(5個月)
ophelia----高麟閣---仔(2歲)
jojo(jojo)---高康閣---仔(2歲)
tongtracy---高康閣---囝囝(3歲)
splei (joey)--高靜閣--囡囡(2歲5個月)
甜心糖糖---高飛閣---朗朗(1歲8個月)
dorismama--高飛閣---仔(11個月)--女(2歲8個月)
櫻桃-------高飛閣---仔(2歲8個月)
catw88(cat)----高翔苑---囡(1歲)
minnieluo---高翔苑---大仔(5歲10個月)--細女(3歲)
浩朗媽媽---高翔苑---大仔(8歲)--細仔(3歲)
小文迪-----高翔苑---女(1歲8個月)
Anita_Lee ----高翔苑 ---仔 (5歲)

柔柔媽媽---高怡

大宅

Re: 油塘區媽咪入

我報到
第一

今日係05年嘅last day,
angel媽........happy brithday!

男爵府

我都報到!

男爵府

咁夜都唔

男爵府

糖糖 & angel,

今次我快過你地啦! :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

我以為你會第一添
點知比shany先喎
JoJo* 寫道:
我都報到!

男爵府

糖,

E?! 你唔係一號先打邊爐咩?!

男爵府

今日同ophelia去happy hour
都唔知11點定12點先先返到屋企,
飲到cat cat地,
岩岩先同亞妹

男爵府

鴨,

因為我過左宿舍個topic, 所以就輸左比shany!

大宅

啱啱做完家務 [quote]
傻鴨菇芝 寫道:
咁夜都唔

大宅

JoJo* 寫道:
鴨,

男爵府

可惜angel媽好病,
希望佢聽日會好返啦
[quote]
shany 寫道:
我報到
第一

今日係05年

男爵府

BBQ果日冇機會抱shany個囡囡添. :-( :-( :-(

大宅

我仲以為你地瞓晒tim!

男爵府

係啦,都唔知shany係邊樹閃出

男爵府

shany,

巴閉啦! 下次我唔會再輸比你0既!!! :tongue:

shany 寫道:
[quote]
JoJo* 寫道:
鴨,

[/quote]

男爵府

鴨,

你地就好啦! 好羨慕你地呀!!!

[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
今日同ophelia去happy hour
都唔知11點定12點先先返到屋企,
飲到cat cat地,
岩岩先同亞妹

男爵府

頭先我都等

男爵府

angel媽媽病左???