自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

層樓供完, 想問下有無又平又抵的律師介紹? 想做贖契手續, thanks!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

1,600- 1,800 全包註冊費

BONNIETHAN  pls also pm me the details , thanks  發表於 12-4-11 15:08
bobo11  pls give the name, pls  發表於 12-4-10 20:37
There is a light at the end of the tunnel!

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

有無贖屋契的律師介紹

你要睇返你邊間銀行,佢哋有onlist既律師,如果自己揾又唔onlist, 會收手續費!

侯爵府

回覆:有無贖屋契的律師介紹

問左銀行,佢地話無規定,邊間律師行都可以~

侯爵府

qyeternity 發表於 12-4-10 20:36

$1600真係好平, 多謝妳的介紹

大宅

請問有冇律師介紹做平安紙?
價錢如何?

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆:qyeternity 的帖子

我都想贖契,可唔可以比埋律師樓資料我?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 chingchuchu 的帖子

pls check pm, thanks!

BONNIETHAN  can you pm me again as I didn't receive your pm , thank you so much  發表於 12-4-11 17:52
There is a light at the end of the tunnel!

大宅

真係好平, 我2年前贖樓契全包都要$1,900, 不過間律師行係我屋企附近比較方便d

男爵府

qyeternity 發表於 12-4-10 20:36

可唔可以pm律師樓資料比我?

大宅

i want to know too ar, pls pm info to me.thanks
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主溫馨提示:

如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員。如再有會員留下pmemail等相關字句,本文將會被關閉,謝謝合作!

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至