嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

qv 比邊隻比bb用呀?

qv有咁多product, 邊隻先比bb用呢? 係唔係qv kids moisturing cream 有粒粒顏色珠珠果隻呀?

又有邊隻可以查咀唇ga

大宅

Re: qv 比邊隻比bb用呀?

潔膚系列-QV潔膚潤露,QV潔膚皂,QV滋潤沐浴乳,QV潤膚浴油
潤膚系列-QV雪花霜,QV皮膚露
以上產品皆寫住可給BB用

雖然QV也有潤唇油,但我見佢有防曬成份,所以最好唔好用
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

伯爵府

我仔仔用QV雪花霜

大宅

我買左呢隻叫做"L'OCATXXXX"既牌子的潤唇膏比bb用,你買honey味道個條line就得架啦,因為呢條line係for bb用的. :-P

大宅

我都係用QV 雪花霜 (QV CREAM), QV皮膚露即係 QV LOTION, 稀D, 我覺得CREAM 緊係滋潤LOTION 啦, 而家萬寧做緊7折, 原價$76, 折左都係$53.2, 好底, 我屋企個支未用晒都入了貨, 因為大細仔都用 :mrgreen:
快D 去買, 好似折多一兩日 "炸"!!

大宅

咁底,今日都去買先...
我而家都用QV 雪花霜當hand cream,因為bb佢有濕疹,我驚我用開d hand cream會刺激佢

Connie00123 寫道:
我都係用QV 雪花霜 (QV CREAM), QV皮膚露即係 QV LOTION, 稀D, 我覺得CREAM 緊係滋潤LOTION 啦, 而家萬寧做緊7折, 原價$76, 折左都係$53.2, 好底, 我屋企個支未用晒都入了貨, 因為大細仔都用 :mrgreen:
快D 去買, 好似折多一兩日 "炸"!!
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至