自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

【on.cc 東方互動 專訊】 特首候選人唐英年在網上撰文,強調無意退選;他指,近日外界有傳言他會在明日發表退選宣言,批評該假消息目的是要混淆視聽,製造混亂,打擊他的競選團隊及支持者信心和士氣,他對於這些不符合公平競選精神的拉票手法,深感憤怒。

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

大宅

似喺佢自己做賊喊捉賊,自己放風又有藉口攝入嚟抹黑CY呀,死蠢

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

又有小動作??? 佢D屎橋好心就用少D啦, 愈攪愈壞事

禁止訪問

伯爵府

引用:【on.cc+東方互動+專訊】+++++++++++++++++

原帖由 山山 於 12-03-22 發表
【on.cc 東方互動 專訊】 特首候選人唐英年在網上撰文,強調無意退選;他指,近日外界 ...
佢講得太多了,既然唔退選不如做番好自己先啦

test test

首頁

尾頁

跳至