跳至

首頁

尾頁

大宅

教育署給予入讀幼稚園子女的津貼計法一問

各位,

同事想知道今年教育署比入讀幼稚園子女的教育津貼計法,請問有無人知道呢?謝謝你們提供的資料
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

大宅

Re: 教育署給予入讀幼稚園子女的津貼計法一問

等我星期日去飲時問一問我個幼兒園教師朋友先... 希望到時答到你啦!

大宅

Shirley,

哈哈, 撞彩.... 幫您搵到教統局個website d資料 :

http://www.emb.gov.hk/FileManager/TC/Content_933/CBOOK.pdf
(請scroll down去第54頁 )

都算幾好彩, 好快就搵到 (唔駛3分鐘)

大宅

MrsBunBun & Tracy,

多謝你們的幫助,我會轉告比同事聽.

[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

首頁

尾頁

跳至