跳至

首頁
12345...45

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 33

rabbit,
know "shame" is good....you know waiching....唔知衰...

大宅

cwy,
re: 唔知衰...
no...... :mrgreen:
waiching係直腸直肚...真性情至真!

子爵府

cwy
re : 唔知衰

大宅

re:返學~發作期
點解0303 bb連發作期都一樣....弟弟都係上星期四開始發作.

re:宣x
in 1月14日12:00....我打o左電話去想安排早少少.....要等...等安排.

另,interview形式
1.去個hall樹等,無玩具玩,亦唔係好比小朋友走來走去,因個hall已好full,等叫no.上課室.
2.上到1/F等約5分鐘就可入課室interview.
3.一個room約有2-3個counter.
4.一個老師見,會先同小朋友傾o下計,問:食乜早餐,邊個陪你o黎,指o下書上o的咁乜(問小朋友o的問題,好simple),之後就會in家長,佢地會從申佢地唔係一條龍,問平時邊個照顧佢地,對小朋友o的期望.
5.最後老師會送貼紙比小朋友,仲會比佢地自已"間".

註:唔知點解哥哥一見完果刻,已feel個會成功....真係好睇in果個老師問o的技巧.

大宅

yu-ma,

我估佢地大唔大隻有關....哥哥超細碼(2.1kg),而弟弟細碼(2.94kg).

yanyu-mama 寫道:
2當家,
小當出世幾多磅 ?

大宅

hellohello,
You are so positive, you always help me to "美化"waiching!
咁你仲有無食cheese sausage?

hellohello 寫道:
cwy,
re: 唔知衰...
no...... :mrgreen:
waiching係直腸直肚...真性情至真!

男爵府

王子殿下,
放4點ge奇蹟就算有,你支潤唇膏都未到我手......
我要sun 見到99先有貨,你嚮邊頭返工?

yuma,
tks for yr help.

rabbit,
聽cwy o甘講,可能HeiB真係比人罰企bor!要開解o下lor~

大宅

re:宣x
我同bblong見早你地一個week,到時in完返o黎報料,舊年o的料可能過時.

大宅

cwy,
cheese sausage...上次買o左2包...
家陣淨番2條...唔捨得吃...下星期MT後入貨!

2當家,
宣料...唔該o西!

大宅

hellohello,

re:宣料
oh....做乜咁見外姐..... :wink:

男爵府

re: 宣x
原來我最早in, 今次等我報料啦!!

hellohello,
係啦, 咁客氣做乜喎, 你次次都有新鮮料比我哋o架啦!

伯爵府

2 dong
re : Alliance
Jan - interview. . . . Mar 先有 result ge?!
甘耐 ?-(

子爵府

benben, 2 dong ka, hello, vvbb, yuma..
re : Alliance - monthly fee
how much?

大宅

bblong & 2當家,

大宅

re : 創價
有人話如果收o既話會o係呢一兩日收到信wor !
唔取錄就可能今個星期尾或下星期才寄出

大宅

二當家,
re: 宣道
其實大當鐘唔鐘呢間School??
咁你係咪會比佢讀埋宣小 or 出去玩抽獎??
re: your house
搞掂未ah??

yinma,
Re: 半痳
唔洗驚...咩刀聲都聽唔到! 同yuma講法一樣, 當聽到BB喊就好開心, 開心到咩驚都唔記得!!

rabbit & cwy,

伯爵府

rabbit
re : $ for Alliance
$17,870 per yr

子爵府

benben & others..
re : Alliance $
thanks... so... good school usually annouce late.. profit making.. annouce very early. That's everyone (kln moms) 1st choice?

男爵府

vvbb,
確實未知, 不過醫生話似係細佬!!

Rabbit,
re: .. profit making.. annouce very early
咪係, 收埋啲留位費都唔少嘢...

大宅

vvbb,
夠鐘接哥哥,下晏答你o下.

首頁
12345...45

尾頁

跳至