潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

買 LV 有限額係知道的, 但想知道係咪同一區去另一間分店都
買唔到 ???

如果係另一個國家呢 ???

除左 LV, 其他牌子如 Chanel or Prada, 有冇限額呀 ???

禁止訪問

引用:+買+LV+有限額係知道的,+但想知道係咪同一

珊瑚宮

畀面勳章

所謂限額係同款同色唔可以買得太多, 怕你係水貨客

大宅

引用:+買+LV+有限額係知道的,+但想知道係咪同一

原帖由 楊桃 於 12-03-02 發表
買 LV 有限額係知道的, 但想知道係咪同一區去另一間分店都
買唔到 ???
佢地如當你係水貨客 一個都不賣 正常每人一袋及一個銀包

珊瑚宮

畀面勳章

回覆 etetet0310 的帖子

可能而家好D wor ... 我上年去 Paris , 我可以買到2個銀包+1個手袋

水晶宮

畀面勳章

小可愛11 發表於 12-3-2 16:11
所謂限額係同款同色唔可以買得太多, 怕你係水貨客

NO LA, 係有限咖, 我剛剛上月先去完德國, 頭一日晌LV買左一個手袋
同2個銀包, LAST 果日諗住再去買多個手袋(唔同款), 原先都已經
PACK好預備比錢, 點知佢一CHECK 我PASSPORT 已經同我講 SORRY
我已經唔可以再買, 個SALES話最多至可以買1 handbag & 2 wallets

珊瑚宮

畀面勳章

回覆 靚豬豬 的帖子

我咪講左所謂限額係唔可以買太多, 怕係水貨客.
我上年去 Paris 都係買到2個銀包+1個手袋. 但係我個 friend 住係英國, 仲係VIP, 佢就無影響.

男爵府

引用:Quote:小可愛11 發表於 12-3-2 16:11 所謂

原帖由 靚豬豬 於 12-03-02 發表
NO LA, 係有限咖, 我剛剛上月先去完德國, 頭一日晌LV買左一個手袋
同2個銀包, LAST 果日諗住再去買多個手 ...
Correct

水晶宮

畀面勳章

小可愛11 發表於 12-3-2 16:17
回覆 etetet0310 的帖子

可能而家好D wor ... 我上年去 Paris , 我可以買到2個銀包+1個手袋

yes ~ 我就係晌德國買左一個手袋 + 2個銀包, 但之後就唔比再買

翡翠宮

咁去第 2 間分店再買呢, 得唔得架 ...........

珊瑚宮

畀面勳章

回覆 楊桃 的帖子

唔得, 咪講左會對 passport number lor !

大宅

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:歐洲買包包限額

乜咁既咩,前年去買,每人兩個手袋,兩個銀包,又散子包又買埋card holder,俾埋現金,用一個人passport,無事wo! 不過係唔同款既,我係慢慢㨂,佢又俾d意見我買邊個,所以又無問題wo!而家新規矩我就唔知

公爵府

回覆:歐洲買包包限額

其實佢哋成日變,我試過09年去,唔知係咪經濟差,LV同Chanel都無限,今年去又限返...

首頁

尾頁

跳至