嬰兒用品

跳至

首頁
45678...21

尾頁

大宅

回覆:Joycecls 的帖子

我19/3號訂,21/3號已寄到warehouse,等緊上機。

大宅

回覆:Pognae hip seat到貨了

今日終於收到....真係要成十日先收到,嚇死我

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

回覆:Pognae hip seat到貨了

我12/3訂,尋日收到了!

Our anniversary[br]

侯爵府

可以用到幾大

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我20/3買, 今日仲係ON REQUEST, 係咪即係未處理?

大宅

回覆 oktammy 的帖子

處理中...應該無問題的..

男爵府

希望快D收到, 趕到EASTER前收到, 假期就可以用下嘛.

大宅

我尋日收到揹帶同new born set..搵阿B試下.佢初初好緊張呀...

別墅

引用:可以用到幾大

原帖由 ckfamily 於 12-03-22 發表
可以用到幾大
我都想知,我個囡依加都13個月,依加先買會唔會用唔夠半年就唔arm用呢?

大宅

Ebay 上面 4件set US79.99 + 運費 USD12(Economy Int'l Shipping) 差0五多 HKD720 低0五低呢?

男爵府

牛年勳章

mfcfish 發表於 12-3-24 00:21
我都想知,我個囡依加都13個月,依加先買會唔會用唔夠半年就唔arm用呢?

...
我都想知呀!我仔仔而家二歲三個月,唔知仲啱唔啱。

別墅

引用:Quote:mfcfish+發表於+12-3-24+00:21+我都

原帖由 babycei 於 12-03-25 發表
我都想知呀!我仔仔而家二歲三個月,唔知仲啱唔啱。
我問過hippyseat個sales,呢類帶大概用到三歲同每日唔好用多過兩個鐘!

男爵府

我20號訂, 尋日都收到啦, 都算好快! 不過我想問我有訂埋WRAPPER, 我試過用, 如果揹左上一邊膊頭, 咁個WRAPPER會左右有高低唔係平衡, 你地係咪咁架, 我覺得好似怪怪地.

大宅

畀面勳章

呢個hipseat大約用到2歲~ 之後唔係用唔到~ 而係小朋友太重揹果個人條腰同腳都會好攰~ 我個女用到20個月大揹多過2個鐘我就開始頂唔順~

e+我個女2歲~ 係去人多地方先用呢個hipseat~ (e.g. 行花市、去旅行行夜市、總之要迫的地方)
由原產地直接進口~純天然~無添加~日日新鮮製造~
BB的最佳食糧......母乳~

大宅

畀面勳章

回覆 babycei 的帖子

2歲3個月就唔建議你買~ 呢個hipseat 8個月至20個月係最好用~

大宅

畀面勳章

oktammy 發表於 12-3-27 09:18
我20號訂, 尋日都收到啦, 都算好快! 不過我想問我有訂埋WRAPPER, 我試過用, 如果揹左上一邊膊頭, 咁個WRAP ...
正常ga~

大宅

請問有冇人知韓國邊度有得買呀??我4月會去韓國呀!!

大宅

畀面勳章

回覆 路加 的帖子

我見佢個website個price仲貴過gmarket+shipping喎~
(toddler)55000won+(wrapper)33000won=88000won

http://www.pognae.com/product/lists/2#/product/listMode/2/prd/categoryCode:2C/searchWord:/page:2

男爵府

好媽媽勳章

我都响gmarket買左呀,23號訂貨,尋日就收到,比我想像中快。

我本來鍾意紫色,稔住老公可以用埋所以選灰色,點知老公話個hipseat款唔似腰包,如果阿b冇坐上去就望落好奇怪。我訂呢個係因為我個仔成日要老公抱(27個月大),稔住俾老公用舒服d,點知佢呀之呀左,早知唔鬼理佢訂紫色算。

首頁
45678...21

尾頁

跳至