跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區媽咪入

噢!I SEE!
JoJo* 寫道:
shany,

我都唔"好"架! 不過逢場作x, 在所難免.

[quote]
shany 寫道:
頭先你地講睹,我都唔好嘅! :-(
[/quote]

大宅

今日個Party開心嗎?

男爵府

今日的party好熱鬧, 不過我湊住隻馬騮, 所以唔係太多同到佢地傾計.

大宅

真係可惜!今日唔得閒 :-(
JoJo* 寫道:
今日的party好熱鬧, 不過我湊住隻馬騮, 所以唔係太多同到佢地傾計.

男爵府

shany,

唔緊要啦, 佢地好快又有活動架; 再唔係, lunch去"老麥"都得架!

大宅

嘩!就黎四點啦,我 lu!good night!

大宅

好呀!
JoJo* 寫道:
shany,

唔緊要啦, 佢地好快又有活動架; 再唔係, lunch去"老麥"都得架!

男爵府

Good night.

男爵府

angel媽媽,

其實party每人整d食物都幾得意.

男爵府

honeybabybee,

等我幫你唱埋下半part......

Romance and all its strategy leaves me batting with my pride
But through the insecurity , some tenderness survives
I'm just another writer still trapped within my truth
A hesitant prizefighter still trapped within my youth

And sometimes when we touch , the honesty's too much
And I have to close my eyes and hide
I wanna hold you till I die , till we both break down and cry
I wanna hold you till the fear in me subsides

At times I'd like to break you and drive you to your knees
At times I'd like to break through and hold you endlessly

At times I understand you , and I know how hard you've tried
I've watched while love commands you , and I've watched love pass you by
At time I think we're drifters , still searching for a friend
A brother or a sister , but then the passion flares again

男爵府

終於溫完書!

大宅

jojo, kwok:
你地唔好讚咁多我個囡囡, 會小氣㗎

大宅

jojo:
你囝囝會唔會係受軟唔受硬嘅人, 我囡囡就係, 如果我同佢鬥硬係唔得, 次次都要好聲好氣咁解釋佢聽, 又要氹下佢, 佢先會聽話, 所以我依家嘅EQ不知幾高 :wink:

男爵府

splei,

我仔仔0係屋企就會係受軟唔受硬0既, 一罰佢企, 佢就怕怕; 但一出街or同其他小朋友玩的時候, 佢就會失控; 所以每次出街, 我都比佢激到得番半條人命返屋企.

別墅

jojo
志同渡合~~~~哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

男爵府

環保接龍勳章

不用擔心,等他上了幼兒園,這種情況一定會改善
JoJo* 寫道:
splei,

我仔仔0係屋企就會係受軟唔受硬0既, 一罰佢企, 佢就怕怕; 但一出街or同其他小朋友玩的時候, 佢就會失控; 所以每次出街, 我都比佢激到得番半條人命返屋企.

大宅

咁早唔知有冇人呢

大宅

X'mas BBQ Party

日期:12月28日 or 12月31日
時間:1:00-6:00
地點:九龍灣消防同樂會
收費:成人每位$80 , 小童5-10yrs每位$30

請再ok日期上加上名字

12月28日: honeybabybee,mybee0103,wendy
12月31日:

大宅

我都係咁話

JoJo* 寫道:
angel媽媽,

其實party每人整d食物都幾得意.

男爵府

環保接龍勳章

angel媽媽
我仔仔問當日有甚麼節目,
angel媽媽 寫道:
X'mas BBQ Party

日期:12月28日 or 12月31日
時間:1:00-6:00
地點:九龍灣消防同樂會
收費:成人每位$80 , 小童5-10yrs每位$30

請再ok日期上加上名字

12月28日: honeybabybee,mybee0103,wendy
12月31日:

首頁

尾頁

跳至