夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今晚缺宅男女很精彩,謄麗明吐盡了正室心聲,打得好!

la_source    發表於 12-2-5 02:06
tracytang    發表於 12-2-4 14:50
manicheung    發表於 12-2-4 14:29
猴兒    發表於 12-2-4 11:20
yfceo    發表於 12-2-4 10:16
3656391    發表於 12-2-4 00:18
amaranth    發表於 12-2-3 23:31
Smile - Ming Ming

別墅

回覆:缺宅男女謄麗明吐了正室心聲

正,講得好,摑得仲好

男爵府

2018復活節勳章 貓狗褓姆

缺宅男女謄麗明吐了正室心聲

無錯,駡得好!但最應該駡係個男人!

大宅

回覆:缺宅男女謄麗明吐了正室心聲

呢個小三正白痴,吾係為錢,吾係為升職,吾係中意個男人,自己都吾知為乜!我c6仲好笑,話:人地係老婆梗係可以丙你啦!都吾知係咪恃登講比我聽!你以前個小三咪又係比我丙!

HLDMaMa  你丙小三勁D,定騰麗明勁D呀?  發表於 12-2-4 21:21

複式洋房

引用:呢個小三正白痴,吾係為錢,吾係為升職,吾

原帖由 ilovesiudor 於 12-02-03 發表
呢個小三正白痴,吾係為錢,吾係為升職,吾係中意個男人,自己都吾知為乜!我c6仲好笑,話:人地係老婆梗係 ...
C3 比你丙完有咩反應呀,跟住就分左手?

男爵府

講得好~
雖然關家樂為屋企為錢為男友之前
但加下d問題都解決曬,仲唔走。。

大宅

回覆:kayer 的帖子

今晚和c6一齊睇,吾知佢睇完會否回想自己當年的出軌!

複式洋房

無錯,講得好

大宅

回覆:明明 的帖子

個死八婆初初好驚,又問我有冇錄音,痴孖根我錄你音託呀!我打比你係叫你吾好搞小動作(佢同c6講如c6離開佢佢要死喎!),問佢係咪要死佢話冇諗過要我個男人,就算三人行都冇所謂!頂佢!

複式洋房

引用:個死八婆初初好驚,又問我有冇錄音,痴孖根

原帖由 ilovesiudor 於 12-02-04 發表
個死八婆初初好驚,又問我有冇錄音,痴孖根我錄你音託呀!我打比你係叫你吾好搞小動作(佢同c6講如c6離開佢 ...
佢要用威脅黎對你c6, 當時佢係弱勢喎!

別墅

之前阿謄同苗僑偉講老公有外遇,講做女人點會擦覺唔到老公有外遇,老公成日以為老婆蠢,其實係老婆扮無事,氹老公,等佢回頭。睇完呢幾段對白,真係一刀插入個心幾痛。我即刻用手打咗老公一吓,佢仲問我咩事打佢,年幾前傷咗我既事就扮唔記得。我真係想用吳卓羲對鍾嘉欣段對白同老公講「係你背叛咗呢段感情」

百厭媽媽  背叛左扮冇事-.-  發表於 12-2-9 02:52

大宅

引用:Quote:原帖由+ilovesiudor+於+12-02-04+發

原帖由 明明 於 12-02-04 發表
佢要用威脅黎對你c6, 當時佢係弱勢喎!
小三用的手段不似要脅的,據果時死佬講:佢都吾想破壞我家庭,不過太愛我吾想分手先要死咋!你話男人幾低能,咁都信!我當時都好似謄麗名咁唔甘心,個小三係c6下屬,好幫得手好博個隻,自己c6剛剛死左博可憐,曰曰放工都話趕住返屋企臭仔搭死佬順風車搭上左!我比c6自己揀,一係要我一係要八婆,個八婆話:我吾使你難做,你吾使離婚都可以同我一齊!嘩咁好offer c6梗係想啦!其實真係唔好睇小d小三手段!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+明明+於+12-02-04+發表佢要用

原帖由 ilovesiudor 於 12-02-04 發表
小三用的手段不似要脅的,據果時死佬講:佢都吾想破壞我家庭,不過太愛我吾想分手先要死咋!你話男人幾低能 ...
最後c6 選左回頭真好!小三還在公司做嗎?

複式洋房

引用:之前阿謄同苗僑偉講老公有外遇,講做女人點

原帖由 joe612 於 12-02-04 發表
之前阿謄同苗僑偉講老公有外遇,講做女人點會擦覺唔到老公有外遇,老公成日以為老婆蠢,其實係老婆扮無事, ...
謄麗明講的對白真的很寫照。

大宅

引用:Quote:原帖由+ilovesiudor+於+12-02-04+發

原帖由 明明 於 12-02-04 發表
最後c6 選左回頭真好!小三還在公司做嗎?
我同佢花左幾個月先搞掂件事,初期我好緊張到之後放鬆左,果吋吾識上黎呻,後來有過來人叫我吾使驚就算係街撞到佢地都吾使避,因吾係我的錯。之後我就成個醒左,我叫c6吾使揀,我自己退出,我地冇小朋友冇6299,我雖然冇佢人工高但都搵吾少,養得起自己有餘,只不過听到佢一個同事(我朋友黎的)話小三同人講我c6係筍盤,吾會放手,我先吾甘心姐。不過我一話要搬出去分居c6就吾捨得我,我條件係要佢辭工或轉部門,咁岩c6升職調走,個八婆咪要自殺囉!而家c6一直對我好好,反而我吾係咁投入,始終有條刺嗎!

tangbear  你未能投入返的心情我明白的....咁你知唔知佢地仲有無聯略啊.....  發表於 12-2-6 10:12

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

浪子回頭金不換,俾多次機會大家囉!!投入少少,可能你會覺得更開心!!

我真係唔明點解D小三咁鍾意死??但D男人又會信架喎!!我EX個女人又係咁,又話要死,好辛苦喎,唔知點算喎,先講明我EX唔係好野,人工低,學歷低,唯一好既係顧家,不過呢D已經成為過去,一個男人可以為左另一個女人拋妻棄子既,已經唔係一個好男人!!唔明點解個小三會咁愛我EX!!如果係咁愛,當日唔應該同第二個男人結婚生女啦!!都白痴既!!幾十歲人都唔化既!!

ilovesiudor  我都想投入, 但冇可能好似以前對佢咁好囉!  發表於 12-2-5 00:12
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

翡翠宮

回覆 回覆:明明的帖子

d小三最鍾意以退為進,好多初初都會話唔想破壞人地家庭,佢唔會要個男人二選一,只會可以見個男人,係個男人身邊就得,講就好好聽,但日子耐左,就絕大部份都會越踩越過,做埋好多小動作,等大婆知道佢的存在,自然等大婆發爛,佢就係呢個時候扮大方,所以如果大婆忍得住,同小三鬥長命,到時就係小三唔等得~~~

我有個fd咪就係咁,不過個男人未結婚既,個男人初初呃佢話無gf,後黎比我fd知道左,我fd又放唔低,結果過左兩年好痛苦的子,因為大時大節無佢份,個男人約左佢又成日臨時甩底,又唔比我fd打比佢,結果都比佢gf懷疑,個男人就想飛我個fd,我個fd好唔甘心,最後仲話好憎個女仔,我當時心諗你乜野身份憎人地gf呀,佢仲話有諗過打比人地gf玩踢爆,我咪話無用架,個男人好明顯選擇左佢gf,你再做咁多野只會令個男人怕左你~~~

大宅

男女都好,,,,變咗心救返都唔會好似之前咁,,,咁何必強求呢?? 我當年離婚真系好痛,,,但都無辦法,,,明知男人個心都唔系自己到,,,留得住個人, 留唔住個心有咩用呀...但最痛唔系離婚件事,,,而系哩頭批出離婚証, 個頭唔夠一個月佢就同個小三結婚...當時我真系哭到失控呀!!!

但個天對佢都算有懲罰,,,,哩4年裡...佢一直行衰運...未好過...
(但其實對都好似一樣,,,佢因而無能力比錢我...唉!!!)

百厭媽媽  岩,,變心一定唔會留  發表於 12-2-9 02:53

大宅

滕麗明正室角色, 件事處理得好好, 發現自己老公有問題, 無做潑婦大吵大鬧去歇穿佢, 反而做好自己老婆角色, 希望去挽回老公個心回來, 學煮送, 製造多D二人世界, 多體貼關心, 可能最後佢老公都未必選擇佢, 但起碼佢做左應該要做既野, 但呢D所以"應該"要做既野又有幾多女人可以做到呢

大宅

另外戲中卓生講到, 男人可以倆個都愛, 倆個都真心, 但係唔會為邊個而放棄邊個, 兩個都想擁有, 女人只可以做既係一係接受同人分老公, 接受唔到就離開佢.

..............呢D真係男人心聲嗎?

fanny_lau  絕對係.......  發表於 12-2-9 11:58

首頁

尾頁

跳至