嬰兒用品

跳至

首頁
45678...34

尾頁

禁止訪問

回覆:Stokke Xplory

男爵府

引用:係呀,佢仲教埋如果再大d,+可以cut開細床褥

原帖由 魔女沁雪 於 12-02-22 發表
係呀,佢仲教埋如果再大d, 可以cut開細床褥再痴去大果塊再大d, 但因為我未用,所以冇拆開,睇說明書講jar

...
Thx....因為我見佢total係有3個階段,由mini > bed > junior,
意思即係你買個時,佢已經係包哂3個加長階段的配件比你,你唔洗再分階段去買,right?
唔好意思咁多問題呀!你覺得咁貴買張床值得嗎?我15/16緊

男爵府

引用:想問下點解撘巴士會唔方便既? +

原帖由 ng-victoria 於 12-02-22 發表
想問下點解撘巴士會唔方便既?
可能係有啲巴士係舊款,上落有梯級,所以唔方便掛

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

如果係外國我一定買呢架車,因為真係好中意佢夠高。
但可惜香港實在太不實用,因地形複雜,好多地方高高低低有梯級,地鐵亦未必個個出口有lift,就算有,咁大架車都唔知要等幾多轉先入到。
平時出街又多人,係商場成日要叫人唔該借借。
摺起架車又要拆成两件,又重,車尾箱細d都入唔到。
所以忍痛放棄,如果住國外就好喇~~

大宅

因為摺咗都好大件,個坐位又要甩出嚟分開擺,你上youtube睇下片就明架喇

大宅

BabyLeung 發表於 12-2-22 14:51
Thx....因為我見佢total係有3個階段,由mini > bed > junior,
意思即係你買個時,佢已經係包哂3個加長階段 ...
最後一個階段果個床板無包埋, 真係要既要去買, 不過我估計唔會去到第3階段, 小朋友未必會訓到咁大個, 同埋到時你都會買大人床.

我買左咁耐都無後悔, 個碌係難推少少, 不過我好滿意, 阿囡可以係床度比我推出廳, 到晚上推佢番我房訓...同埋根據d人話一開始咁細既床一來危險小d, 2來對bb有安全感d喎

學我老公話, 你係想一次過買一張貴床訓到大, 定係你買d平既床, 但買好多張咁解之嘛, 價錢最後應該2者都唔會差好遠囉

男爵府

引用:Quote:BabyLeung+發表於+12-2-22+14:51+Thx

原帖由 魔女沁雪 於 12-02-22 發表
最後一個階段果個床板無包埋, 真係要既要去買, 不過我估計唔會去到第3階段, 小朋友未必會訓到咁大個, 同埋 ...
明白晒,thanks so much!

複式洋房

回覆 ericlleeee 的帖子

重到死,推两推已经5想推,我系揸開車,出入推 e架 車,上落要帶齊工人司機出街先好出, 如果吾系一个人一定搬吾到架車,有啲媽咪仲話要搭巴士的士,甘就祝你好運, 搬到痴,上微斜吃力到死,搭电梯等几 轉,想免費送比朋友人地刀嚴重5要

JessL  Still there? I m very interested, but too expensive :(  發表於 12-7-24 22:29
YuQ  唔係就送比我吖, 我幫你要, 唔使免費喇, 利是仔一封又點話, hehehe  發表於 12-2-24 22:45
Cruby  不如送俾我啦, 我要呀~~~ hehe...  發表於 12-2-24 20:19

大宅

我覺得如果bb坐得舒服又開心乜都抵番晒,果少少辛苦算得d咩

男爵府

引用:我覺得如果bb坐得舒服又開心乜都抵番晒,果

原帖由 Mikefung 於 12-02-24 發表
我覺得如果bb坐得舒服又開心乜都抵番晒,果少少辛苦算得d咩

Agree~~

用戶要求終止服務

坐高d唔駛同車輛的廢氣咁近同d人擔住支煙一路行一路登煙灰同d煙味......

大宅

回覆:ericlleeee 的帖子

我覺得推時一啲都唔重,不如咁吖,你啲朋嫌重唔肯接收,我唔介意同你接收,多部放喺公公婆婆度用。。

大宅

我都想要多部訓練下我司機和工人點收車先

大宅

引用:回覆+ericlleeee+的帖子 +重到死,推两推

原帖由 ericlleeee 於 12-02-23 發表

重到死,推两推已经5想推,我系揸開車,出入推 e架 車,上落要帶齊工人司 ...
禁你送比我擺係我媽度la...我覺得ok.. Not too heavy ..pm ur phone number to meet up and trade

禁止發言

男爵府

大家的主意都唔錯,不如你比我,等我可以放多部係媽咪or 奶奶度吖~~

大宅

回覆:ericlleeee 的帖子

究竟你有冇屎督架,咁耐仲吾覆,我地嚴重想要架!

大宅

我今日收左車喇, 好鍾意呀! 放阿仔上去坐, 又好ok喎!

不過我想問有用 Rider 的媽媽, 收車時使唔使拆板先? 收左車打平放有d似搖搖板.....

大宅

引用:坐高d唔駛同車輛的廢氣咁近同d人擔住支煙一

原帖由 believechiu 於 12-02-24 發表
坐高d唔駛同車輛的廢氣咁近同d人擔住支煙一路行一路登煙灰同d煙味......
我想起昨日4 in love, 有幕就係話坐輪椅同bb車入面bb就好似吸麈機吸麈,廢氣,我就想起我地架bb車

大宅

引用:回覆+ericlleeee+的帖子 +重到死,推两推

原帖由 ericlleeee 於 12-02-23 發表

重到死,推两推已经5想推,我系揸開車,出入推 e架 車,上落要帶齊工人司 ...
我都開車,我ok

如你真係唔要又阻位比我,我有位放, 我開車上門取走又點話:;pppp:

首頁
45678...34

尾頁

跳至