親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

1月27日至30日去台北旅遊,但到現在還未Book到酒店,點算好? 各方好友有無好提議?

大宅

畀面勳章

剛剛check 過 ... 有好多喎 ...
http://www.agoda.com.hk/pages/ag ... onSearchResult.aspx

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我上星期頭 ad-hoc plan 去台北, 即日打去康泰book 自由行package, 近提運站又唔舊既, 得好小選擇, 所以我渣渣林book了4日3夜台北package, 機位都係得返6個. (我13~16/1)

但我估 book 到 hotel 機會大過機位. 希望你快d 攪掂.

珊瑚宮

皇朝多數有房, 但吾方便

EggBB  有同感,many thanks.  發表於 12-1-11 13:44

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 BallBall417 的帖子

我都知尚有很多Hotel有房,但都唔近台北火車站和高鐵,有些價錢就很貴,唉!頭都痛。

子爵府

回覆 moonychan 的帖子

Many thanks.

大宅

Help, 救命呀! 仲未Book到台北酒店,help。

試下新月商旅,在中山站

大宅

畀面勳章

I stayed in Puri Hotel @ 西門町 during new year ... quite good ... you can try.

男爵府

Try San Want hotel....near to MTR, 2 stops to Taipei 101,

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

EggBB 發表於 12-1-11 12:57
1月27日至30日去台北旅遊,但到現在還未Book到酒店,點算好? 各方好友有無好提議?

...

好多時, 台北WEBSITE SHOW出黎冇哂, 打電話去, 有走盞的。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

Many thanks everybody, I will try.

別墅

回覆:EggBB 的帖子

我早個令星期搵專業book,28-31 Jan,都要book中山站d小酒店!

子爵府

我尋日先揀酒店,又係0係專業買PACKAGE,30/1﹣2/2,住SHERATON

子爵府

原來仲有好多人同我一樣為找酒店而煩惱。

男爵府

我前年新年同呀仔去台北, 住民宿, 都ok呀, 交通方便, 乾淨整齊啦(當然無酒店咁設備完善, 不過都ok) 我地3個人一間房, 呀仔13歲, $500一晚
個人簽名親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

試下呢間"皇家季節酒店",雖然唔近MTR,但佢地有shuttle去附近捷運站,台北車站或西北町,我已經住過2次,感覺良好,最正既係間間房都有按摩浴缸,行完一日返去浸下好正.

唔知你乜budget,佢唔算平(同新驛果類酒店比較)

https://www.ezhotel.com.tw/seasons/

伯爵府

牛年勳章

回覆 EggBB 的帖子

http://www.agoda.com.hk/pages/agoda/default/DestinationSearchResult.aspx

Agoda still showing room available.

萬事達旅店 - this one is not bad, I stayed there last time. Closed to 西門町

別墅

西門町CITY INN PLUS OK GA, 可以試試~~

別墅

just sleep都OK GA..

男爵府

plkm83 發表於 12-1-12 16:25
西門町CITY INN PLUS OK GA, 可以試試~~
我明天出發住CITY INN PLUS 3人房

首頁

尾頁

跳至