烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問尖沙咀飲中午茶(lunch)邊度有得訂位?

最好合BB至老人家坐及食!

男爵府

Re: 請問尖沙咀飲中午茶(lunch)邊度有得訂位?

酒店內咪有得 book 位, 我成日去 intercontinental grand standford 既中菜海景軒 , d 點心好正, 連我 mami 都好like 架......tel: 2731 2883

複式洋房

bebe1217,

Thanks!

lum

bebe1217 寫道:
酒店內咪有得 book 位, 我成日去 intercontinental grand standford 既中菜海景軒 , d 點心好正, 連我 mami 都好like 架......tel: 2731 2883

複式洋房

bebe1217

請問這裡飲茶價錢貴唔貴?

大宅

中間道langham hotel--唐閣

別墅

T.S.T譚魚頭都有位訂,D野都幾好食.

男爵府

我之前join 左 member , 2個人半價, 勁抵......
佢d 野一般 hotel 既價錢, d 點心 around $2x -$5x....佢地個燕窩魚翅罐湯餃勁正架 .......
2R 寫道:
bebe1217

請問這裡飲茶價錢貴唔貴?

複式洋房

bebe

Thank's! :-P
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至