爸爸專區

跳至

首頁
12345...54

尾頁

大宅

Re: 爸爸交流

markli 寫道:
[quote]
男人四十 寫道:
sumdetectivebaba..
你唔飲得酒..可以飲什果賓治..一樣咁好味..
我地做爸爸..有問題就多數會自己解決..唔會四圍嘈..唔會帶 d 壓力比屋企人..而令佢地更加擔心

係啦!!!壓力真係好大,我自從生佐兩個女後,我既人生好似無佐咁.....又要搵錢....又要陪兩個女玩.....又話要對個老婆好d.....放工又要做家務......但又無人可憐......唉....好慘架 :-( [/quote]

I share the same feelings!

別墅

IRON 寫道:
生左仔真係睇住自己老/謝/殘, 尋日去睇跌打老婆話我入左去班c9問佢你老公有無5張野, 唉......家陣頭又白腰又痛腳又痛荷包仲痛, 都係做女人好無憂米...
MAN

呢位朋友,你所寫既每一個字,真係充滿感情,令我差一點兒便流出眼淚.......
做女人無憂米........可憐我地呢d男人,由於工作壓力,老婆壓力,仔女壓力.....竟然由玉樹臨風,變成了中坑阿伯....唉....
最慘既係.....我屋企竟然有三個女人......真係.... :-( :-( :-(

大宅

markli 寫道:
[quote]
IRON 寫道:
生左仔真係睇住自己老/謝/殘, 尋日去睇跌打老婆話我入左去班c9問佢你老公有無5張野, 唉......家陣頭又白腰又痛腳又痛荷包仲痛, 都係做女人好無憂米...
MAN

呢位朋友,你所寫既每一個字,真係充滿感情,令我差一點兒便流出眼淚.......
做女人無憂米........可憐我地呢d男人,由於工作壓力,老婆壓力,仔女壓力.....竟然由玉樹臨風,變成了中坑阿伯....唉....
最慘既係.....我屋企竟然有三個女人......真係.... :-( :-( :-
[/quote]

唔好 :-( :-( 啦,男人

水晶宮

其實爸爸同媽媽..都一樣會有壓力..只不過係大家表達方法唔同..我覺得女仕們就鍾意吱吱渣渣..一輪嘴係咁數係咁數..男仕們就唔打死..唔係去到最後一步..都唔講..

今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

複式洋房

我同事話想結完婚就生, 我都叫佢玩夠先!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

侯爵府

畀面勳章

[quote]sumdetectivebaba 寫道:

"我自從女出世從,我已經絕少自己一個去玩了" - 我連最鍾意

水晶宮

ChunChun_Daddy ...
咁就得閒就多

侯爵府

畀面勳章

hi 男人四十,

原來您個[BB]都有咁大個喇,恭喜您就快甩難!我先o岩o岩開始,有排煩.....
正所謂仔大仔世界,邊理得咁多丫!順其自然囉.....至緊要係佢唔好學壞o者....

<樹欲靜而風不息,子欲養而親不在>....

共勉之
該用戶已被刪除

別墅

男人四十 寫道:
而家我個 bb 己經十幾歲咯..bb開始長大咯..佢己經開始有自己既同學仔朋友..一齊去玩一齊去溫書..開始脫離我地兩老咯.. ..[/

四十兄^____^
原來你個b咁大個,你吾使怕悶喎,過多幾年你可能要湊孫....哈哈...

水晶宮

markli...
其實小朋友好似好快大咁..眨

禁止訪問

水晶宮

我個仔細個果陣..塊面都有 d 粒粒果喎..不過就環繞個嘴仔生..你個 bb 果

禁止訪問

該用戶已被刪除

水晶宮

重有呀..如果 bb 到六個月咁上

首頁
12345...54

尾頁