跳至

首頁
45678...91

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會 Part 32

rabbit,
RE: SMM
問左啦,佢話寫e+個age.

伯爵府

loklok 細個同e+都唔同晒樣. . . .不過點變都係甘靚仔
Mike 寫道:
<---hehee.....好掛住亞仔個細b樣...

子爵府

thank you.

re : St Paul
remind you 18/11 download form & 26/11 (9-3.30pm) send form in person.

大宅

Tin ar......Last night Carrie 燒到39.9......今朝痾, 都好..痾哂D污漕o野....今日精神好D........希望快D好返~~

個個BB細時烏卒卒大時白雪雪...~~

3..
Sat...P Blood 見9:15

大宅

今朝去禮賢交form,不過真係無乜人,所以好快攪掂,連續2days MT,真係開心到不得了.

下次有機會我一定走出o黎食晚飯,有得食果o的,唔好響樹晒命.

二代,
煒煒應該好快無事!!!

男爵府

benben,
Tks

二代,
Carrie 退o左燒未?

二當家,
你o吾出o黎o者,怪得邊個...... :tongue:

子爵府

2 doy
re : PB
Mine is same time 0930, so also meet you there at 0915.

大宅

mike,
我正想問........你新o既大頭相係邊位..........真係唔同晒樣

vvbb, rabbit,
me 3.............st cat 係last chocie.

3,
阿哥好錫puppy妹...........好想知, 形容下丫唔該

2代,
你比carrie 好番晒先帶佢返上去啦...........雖然佢地返學係好開心, 不過小朋友身體要緊mah ~

大宅

yu-ma,
係puppy弟!!

mike,
:tongue: :tongue:

大宅

Yu Ma...
Sure la...佢老豆Tue即call D老師...問Carrie Mon 食過D乜...answer is CAKE......唔知有無cream

Mike..
仲有DD...

Rabbit...
Yeah.....

男爵府

二當家,
o羊呀? 我地講緊puppy自己個大佬好錫puppy 呀~

大宅

2當家,
阿3 唔係話puppy 阿哥好錫puppy咩 ?
有街出d 日子真係過得快d, 而家等緊阿女去訓覺

大宅

mike & yu-ma,
o ic....搭錯線.

子爵府

yuma, vvbb
re : St. Cat
hopefully no need to use the last choice la..

男爵府

yuma & bblong,
今日有無傾<冒險樂園>呀?

yuma,
re:亞哥好錫亞妹
言談間睇得出好溫馨ga!

大宅

mike,
冒險樂園 ?-( OP 咋wor, 不過冒險樂園都得架
真係羨慕c人

男爵府

yuma,
亞3今week OP o吾得呀 冒險樂園可以chum埋你玩ma....

大宅

ME TOO.

yanyu-mama 寫道:
真係羨慕c人

大宅

我處都得,不過唔知"返"乜好!!!

Mike 寫道:
yuma,
亞3今week OP o吾得呀 冒險樂園可以chum埋你玩ma....

男爵府

同 hubby 食完 lunch 番嚟啦!!!

Mike,
re: 冒險樂園
我..... 講咗啲, 又好似未有定案?

yuma,
我家陣記得點解講講吓去op又話唔去啦, 你睇我幾冇記性.

真係好warm呀!!

首頁
45678...91

尾頁

跳至