跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

Re: 有冇愉景新城媽咪?

冇問題啦!無任歡迎!
vickym 寫道:
yee..之前冇左呢個topic,新開架..?
我未做媽咪but8入黎得冇?!
我住5座

大宅

bettylee
歡迎你加入

熊媽

好喎. 幾時會唔會係愉城既club house??

大宅

nonno123
你係咪仲坐緊月呀?辛苦嗎?
該用戶已被刪除

大宅

我係間"魔法影室"影呀(佐敦),$380 有三款造型, 35-36張(1筒) 4R, 2 張 5R & 10 張 2R,可以取回全部相底.你有興趣我send資料比你.不過我仔仔係10個月大時先影,未識行,所以好輕鬆就影完,d影樓姐姐又幫的手.,以家識行識跑,好難影了,而且佢又係無時停,前一排有送影樓coupon,去左影,我阿仔全場跑,影的好辛苦,有機會我比你睇下d相.
我阿仔未食飯仔,平時都係食d結結地粥仔,上午就一餐糊仔(因為我要帶住阿仔,懶得去煲,要等我奶奶下午先煲)有時都會比一兩啖飯,不過我地食飯佢多數訓左覺,而且佢只喜歡酒樓個排骨蒸飯,可以食一碗仔.
.[quote]
yy&bb 寫道:
熊媽,

係呀, 我要班齊人馬先敢帶對孖仔落街架!
上兩個禮拜係podium 見到你仔仔, 哈, 佢好得意係咁推住架車仔...........而家佢行得好好喎!你仔仔而家食飯仔未呀?你仔仔張新相好靚喎, 係邊度影架?貴唔貴?乜bb肯坐定定擺pose同埋肯係咁換衫咩?

[size=large]大家有無諗住幾時搞個聚會

大宅

shany,
我依家仲坐緊月不過呢個星期坐完啦. 上個星期見下午有太陽仲係平台行左一陣.
bb出世頭兩星期真係好辛苦因為工人未來, 有時餵奶餵到自己

大宅

加油呀!係辛苦啲架啦,到佢介咗夜奶就舒服啲啦,我係有兩個小朋友,如有問題梗係可以問我啦,我知嘅就一定答你嘅 [quote]
nonno123 寫道:
shany,
我依家仲坐緊月不過呢個星期坐完啦. 上個星期見下午有太陽仲係平台行左一陣.
bb出世頭兩星期真係好辛苦因為工人未來, 有時餵奶餵到自己

大宅

shany,
Thanks!! 如果我有問題一定問你. 你個仔仔幾多歲呀? 個樣好斯文喎.

dear all,
有冇去過樓下金滬庭食飯, 唔知好唔好呢??
(晚飯之前食過一般) 因為d亞媽話bb滿月要食餐飯.

大宅

我個囝囝7歲啦,樓下金滬庭d野ok架,我地一有節日就喺嗰度食,不過見仁見智啦.
shany,
Thanks!! 如果我有問題一定問你. 你個仔仔幾多歲呀? 個樣好斯文喎.

dear all,
有冇去過樓下金滬庭食飯, 唔知好唔好呢??
(晚飯之前食過一般) 因為d亞媽話bb滿月要食餐飯.
該用戶已被刪除

大宅

yy&bb & shany,
等我明天去 金滬庭同鴻星睇下d價錢先.

大宅

酒樓d排骨蒸飯我叫佢地無落鼓油,間中食下就無所謂,义燒飽我仔間中都食.
金滬庭我以前去過,自從有一年想全家食年飯,點知訂左位都要等成個鍾,坐落又等好長時間都無野食,問下先知D食物唔夠(無野煮),全家好激氣,成11點都唔知可以去邊度食晚飯,所以由個次就無去了.我阿仔滿月就係聯邦兩席都有房,都OK呀.
yy&bb 寫道:
熊媽:

哇, 你仔仔已經食酒樓d排骨蒸飯嘞,怕唔怕太油同埋太多鼓油呀.........我飲茶都係間唔中比d义燒飽個皮佢食架咋.....

nonno123,
金滬庭我覺得初開業時好d, d野都好食d; 而家就一般啫, 貴得嚟食物水準唔穩定! 如果近近地我寧願去鴻星囉!

大宅

[quote]

熊媽
你仔仔d相好cutie, 果日影左幾耐?? 等我bb大個d同佢影下先

如果阿B合作,半個鍾都影完,最好7個月到1歲,就好影D.

大宅

嘩,冇上黎呢版一陣,就已經咁旺啦
我bb依家快兩個月了,好期待佢快高長大,帶佢落去行公園,我住左愉景咁耐都冇咩行過公園tim。

民房

Hi , i am new member, i am living at discovery park, my daughter is 21 months, she is going to go to nursery group, do you know the school 方方樂趣 at discovery park is good or suggest any school at tsuen wan district??? many thanks ..........

民房

Hi , i am new member, i am living at discovery park, my daughter is 21 months, she is going to go to nursery group, do you know the school 方方樂趣 at discovery park is good or suggest any school at tsuen wan district??? many thanks ..........

大宅

hi,
你地好 ! 原來有個咁topic, 我都係住愉城架, 我bb已經19個月了, 常落公園玩, 可能已經見過大家都唔定 我一早已經係公園識左熊媽啦
No worry be happy

大宅

小漩&kyy
hi!歡迎!歡迎!

大宅

kyy,
你阿仔報左學校未?以家好少見你阿仔落公園哦,去左邊度玩呢.
我阿仔除左救世軍,又報左綠楊,明天去in了,不過學費好貴,唉!都唔知好唔好去讀.

大宅

熊媽
又話出黎聚?冇咗下文嘅?
不過要過埋e個星期,因為我個仔考試 :-(

首頁
12345...26

尾頁

跳至