興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,電訊數嗎上網plan的 SIM卡可否用 pocket wifi router share 出去比其他機用?

別墅

引用:如題,電訊數嗎上網plan的 SIM卡可否用 poc

原帖由 candyc 於 11-11-20 發表
如題,電訊數嗎上網plan的 SIM卡可否用 pocket wifi router share 出去比其他機用?
可以分享給其他手機

candyc  Thanks !!  發表於 11-11-21 16:35

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔好意思, 請問點 share呀 ? 我老公部手機放係附近, 佢話check唔郅電訊數碼有wifi放出來.
生日月, 開心過

大宅

雪文 發表於 11-11-21 12:04
唔好意思, 請問點 share呀 ? 我老公部手機放係附近, 佢話check唔郅電訊數碼有wifi放出來. ...

唔係電訊數嗎有 WiFi,係將電訊碼上網SIM卡放入 Pocket WiFI Router,由 Pocket WiFi Router 經 WiFi share 給其他手機,電腦等等。

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

candyc 發表於 11-11-21 16:35
唔係電訊數嗎有 WiFi,係將電訊碼上網SIM卡放入 Pocket WiFI Router,由 Pocket WiFi Router 經 WiFi shar ...

明白了, thank you.

請問pocket WIFI Router在那里買, 大概幾錢 ?
生日月, 開心過

別墅

引用:Quote:candyc 發表於 11-11-21 16:35 唔係

原帖由 雪文 於 11-11-21 發表

請問pocket WIFI Router在那里買, 大概幾錢 ?
什麽叫?pocket wifi router點樣放入sim卡放wifi出黎唔明?另外買router㗇?

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:candyc+發表於+11-11-21+16:35+唔係

原帖由 雪文 於 11-11-21 發表

Yahoo有!淘寶都有!

侯爵府

好媽媽勳章

電訊數嗎 可否用 pocket router

用手機都可以當做pocket wifi share 出去架, 我用電訊數码都係咁share比部galaxy tab用!

candyc  試過了,果然ok的。  發表於 11-11-25 17:41

首頁

尾頁

跳至