親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

預訂了三日兩夜套票, 會去神秘島, 海洋温泉, 漁人碼頭及夢幻劇場, 但早餐只包兩位大人, 我還有兩位小朋友, 酒店要求加$100一位, 我覺得好貴, 想只在酒店食一天, 另一天出外食, 想請問海泉灣渡假酒店附件還有其他餐廰嗎?謝謝.

水晶宮

你去到酒店食早餐時, 先至加兩個小朋友的早餐錢. 我今年4月份去, 我仔的早餐錢收 RMB 50, 已包稅.

男爵府

回覆 birdbird 的帖子

收到了, 吾該晒. 剛才再詳細上海泉灣的網站看過, 原來附近也有很多餐廳, 例如漁人碼頭等.....

水晶宮

漁人碼頭的餐廳主要係做午晚市, 冇咁早開的.
如果你去浸溫泉, 可試下果度的晚飯, 小菜做得唔錯.

複式洋房

ManLam,

想問你BOOK左幾多錢? THANKS!!!

大宅

ManLam 發表於 11-11-18 10:16
預訂了三日兩夜套票, 會去神秘島, 海洋温泉, 漁人碼頭及夢幻劇場, 但早餐只包兩位大人, 我還有兩位小朋友, ...
請問你係邊到book,係唔係中旅,如唔係可否p.m俾我

thanks~~
人生苦短,歲月易老。一個人如果欲望太多,生命該如何承受重負,人生又怎能獲得快樂呢?因此,在人生的旅途,追求一種淡泊,坦然面對生活對你的賜予,包括 所有的磨難和不公,用平和淡定的心態去看待社會現實中的一切。做一個真實的自我:無須虛偽,無須奉承,無須圓滑,認認真真做事,踏踏實實做人!

男爵府

回覆 birdbird 的帖子

會浸温泉的, 好, 就去試吓你講的小菜. THX.

男爵府

回覆 BoBoChau 的帖子

CSWC/BOBOCHAU,

我在中旅買的, 我選兩日一夜的套票,包三個景點及船票, 另一套一樣的但無船票, 另買兩套船票比小朋友, 總數大概$3600.

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

我都book 左聖誕去海泉灣, 請問夢幻劇場會唔會好多人, 需唔需要預先買票? 大概幾錢一位?

男爵府

我没有去過呀, 所以吾知多吾多人, 但我已買咗票了.

我會在12月28日-30日去, 吾係假日, 應該無咁多人, 你呢?幾時去呀?

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

我book左 26/12-27/12 珠海, 27-28/12 澳門.

咁我都係買定好d啦, 因為我地個package無包.

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

男爵府

夢幻劇場....去吾去都無所謂...因為超悶...

複式洋房

請問由酒店行去劇場等幾個玩既地方係咪好近? THANKS!!!

大宅

ManLam 發表於 11-11-22 15:47
回覆 BoBoChau 的帖子

CSWC/BOBOCHAU,
thanks! 資料.
人生苦短,歲月易老。一個人如果欲望太多,生命該如何承受重負,人生又怎能獲得快樂呢?因此,在人生的旅途,追求一種淡泊,坦然面對生活對你的賜予,包括 所有的磨難和不公,用平和淡定的心態去看待社會現實中的一切。做一個真實的自我:無須虛偽,無須奉承,無須圓滑,認認真真做事,踏踏實實做人!

首頁

尾頁

跳至