夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

你地同奶奶既關係係點嫁?

大宅

Re: 你地同奶奶既關係係點嫁?

大眼肥妹 寫道:
唔係好,亦唔係太差.

me too 啦!
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

[img align=right]http://www.dchome.net/emote/icon/53.gif[/img]唔....OK啦無咩問題

複式洋房

未有呀B時好好,但一見佢湊我呀B就唔好 ,成日有意見衝突

禁止訪問

公爵府

我同我99既關係...一句講晒"差",我地已經幾年無見,我諗o係街見到都未必會打招呼

侯爵府

好媽媽勳章

我會盡量同佢保持距離....

大宅

我都係...未生之前都唔係好...但ok...但之從佢地知我係駝住個女...就成日問係咪照錯...關係從此決裂..但佢冇得選擇...女都照殺...但我偏偏唔比佢見....見到佢就討厭....

洋房

佢對我好好, 是真的.

但對個大仔 & 大少奶 & 個長子的孫仲好, 就算佢地對佢冇我對佢咁好. (因我老公係細仔) :-(
:-? ;-) 8-) :-P :-? ;-) 8-) :-P :-? :-P

大宅

佢原來當我係外人. :-( :-(

別墅

friend 過打band.

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

完全無問題. 雖然佢幫我操仔, 但我對佢無要求. 有意見時會提出. 如果佢不聽也吧就. 不會強求.

男爵府

大廚勳章

超級惡劣 99+62開口埋口就罵..
佢地痴痴地..睬佢地都傻

複式洋房

so far so good :mrgreen: :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

大宅

好媽媽勳章

我懷疑自己殺左佢全家.唔係無理由佢咁憎我??
仲話我媽:你個女好難服侍... (因為我唔鐘意佢,所以我成日同佢作對)

複式洋房

見唔見都冇所謂果種,人地有大把自己既仔女陪,我都要陪自己既屋企人
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

大宅

未有B.B. 都尚好.
有咗 B.B. 之後就越嚟越差.
生咗可能仲衰.

因為 , 依家已經見一次憎佢哋一次.
我唔介意佢哋同我一樣諗法.

男爵府

大廚勳章

佢成日覺得我無煮飯,老公講過好多次我日日煮飯,成日煲D乜湯物湯,整乜野甜品糖水(62,99煮野好差,次次COPY出來咁),都重成日話:你地兩個瘦左,你無煮飯呀, 結婚半年,老公體重不斷上升,個個話羡慕佢,係99一個睇唔順眼,返去飲湯無揸住隻碗,都話我地,又話大家自己人,又話當自己屋企,全部廢話,不過我表面都對佢客客氣氣,唔該前唔該後!

首頁
12345...6

尾頁

跳至