自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前係咪有媽咪再羅湖商業城買過x士尼美語???

請問問舖叫乜名?how much?過關有無問題呀? 謝謝

大宅

Re: 之前係咪有媽咪再羅湖商業城買過x士尼美語???

果套叫做迪士尼奇妙英語,應該唔係你指果套。佢係引用disney的story教英文,我哥哥都買了一套dvd比我仔仔,內有4隻dvd加埋2-3本印刷都頗差又好薄的practice/book,好似賣170幾蚊。

別墅

august19 寫道:
請問問舖叫乜名?how much?過關有無問題呀? 謝謝

x士尼美語世界?有kit定無kit,DVD版定VCD先?

老翻過關緊有問題啦,叫間野開張正價單,捉到都唔使上身只係最多被沒收

侯爵府

點解唔買gogo呀,約14隻dvd碟加10本印刷精美故事書,約$150左右....

大宅

請問 gogo 在那裡買?? 我未聽過o既, from which country??
幾多 year old 睇? bb 1-yr 得唔得??

QUINCY121HK 寫道:
點解唔買gogo呀,約14隻dvd碟加10本印刷精美故事書,約$150左右....

侯爵府

2-12 years(我個女1year就開始比佢當電視睇).
香港朗文出版(gogo)....會係廣東話/英語.
我個套都係朗文不過係中國出...叫做洪恩教育(gogo)....係普通話/英語(深圳應該有賣,正版黎).
www.hongen.com

大宅

QUINCY12

請問個 cd 名係咩呀?? 在羅湖城幾樓有得買呢?
我費事自己搵, 我比個 cd 名 d 人, 佢地係咪一定知係咩?
約幾錢, 有幾多隻 cd 呀??

香港朗文出版(gogo)....會係廣東話/英語 (堔圳有無得賣?)

唔該晒

侯爵府

全名(洪恩gogo學英語)... 係正版黎架.
深圳服務部電話 :755-287079631(響服務手冊抄出黎)

大宅

請問有無媽咪會買或訂呀?如果有請幫忙買或訂埋吖!

因為我唔知(郵政編碼)

tks!

珍珠宮

GraceYeung 寫道:
果套叫做迪士尼奇妙英語,應該唔係你指果套。佢係引用disney的story教英文,我哥哥都買了一套dvd比我仔仔,內有4隻dvd加埋2-3本印刷都頗差又好薄的practice/book,好似賣170幾蚊。

我都買過,睇左1次擺左唔知係邊~
75蚊咋~

珍珠宮

我奶奶返左大陸...叫佢幫我睇下先~
上次我見到,不過冇問價錢ar!~
如果平過150,我都會買套睇睇,不過帶唔帶得返落黎ga?!
會唔會當翻版ga?!

侯爵府

我係響香港d書展度買架,或者上網搵下.應該會有朮資料.

珍珠宮

全名(洪恩gogo學英語)... 係正版黎架.
深圳服務部電話 :755-287079631(響服務手冊抄出黎)

有冇人想買?!
我奶奶問左價130~
如果有人想訂既話pm我丫~
我月中可能會上去~
我唔上就叫奶奶買落黎~

珍珠宮

我奶奶講價講到如果買到5盒就110一盒~
gogo詳情

侯爵府

pinpin,
你好好人呀,如果洪恩其他系列,你可唔可以幫我買架.

我pm個電話比你.

侯爵府

pinpin,
我想買"與恐龍共舞"呀. 但係唔知係唔係廣東話/英語. 你可唔可以幫我問問呀....thank, thank...

別墅

pinpin,

please check pm
你可唔可以幫我問問呀....thank,
芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

珍珠宮

pm左我既媽咪請收pm~
thx!~

大宅

pinpin,

請問是否洪恩gogo學英語(家庭版), 我也想訂購一套, thanks!

首頁

尾頁

跳至