心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 再續架步 之 返來咯 )))

我未搬入黎時係同我屋企人同埋隻佬住屯門架 ! 我搬咗入黎都係2年幾咋 ! 我99年結婚架 !結咗婚3個月就有咗家熹喇 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

皇上,你同許多奶想度我三圍呀?使乜度呀!我32'30'32',[size=xx-small]cup數係AA架咋!我老作點佢地係H架咋!嘻嘻,你唔好講俾佢地聽!

子爵府

路路 :

你唔好諗住縮細咗AA幾個字 , 就真係AA先得架 ! 你都係逃唔過我法眼架喇 !
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

公爵府

小路 寫道:
皇上,你同許多奶想度我三圍呀?使乜度呀!我32'30'32',[size=xx-small]cup數係AA架咋!我老作點佢地係H架咋!嘻嘻,你唔好講俾佢地聽!

嘩!哈哈哈哈!路路你唔好扮

公爵府

皇上

路路32,30,32

香妃就!45,45,45啦

子爵府

香香 :

睇嚟你地2個都當我傻架喎 ! 哈 ~~~ 我只係避咗世一陣啫 , 你地咪以為我又老又矒先得架 ! 好在我2個都見過咋 , 唔係咪比你地玩死 ! 哈哈哈~

公爵府

家熹媽咪 寫道:
香香 :

睇嚟你地2個都當我傻架喎 ! 哈 ~~~ 我只係避咗世一陣啫 , 你地咪以為我又老又矒先得架 ! 好在我2個都見過咋 , 唔係咪比你地玩死 ! 哈哈哈~

KEKE我地咁耐冇見!一定要會變

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

AA就AA啦!牡呃你地既!
大奶,乜你見過我咩?

子爵府

[quote]
靜藍媽媽 寫道:

子爵府

小路 寫道:
大奶,乜你見過我咩?

哈 ~~~~ 算把啦 ! 許大奶都係想搵人陪跑啫 ! 路路 , 不如你認咗佢把啦 !

等待驗證會員

hihi....
我入來踩場呀.... 歡迎無????

公爵府

小路 寫道:
大奶,乜你見過我咩?

見過!

公爵府

[quote]
家熹媽咪 寫道:
[quote]
靜藍媽媽 寫道:

公爵府

家熹媽咪 寫道:
[quote]
小路 寫道:
大奶,乜你見過我咩?

哈 ~~~~ 算把啦 ! 許大奶都係想搵人陪跑啫 ! 路路 , 不如你認咗佢把啦 ! [/quote]

唔制呀~~~~~皇上!人地叫香妃呀

公爵府

皇上

你去

男爵府

畀面勳章

哈哈~~~~~ 65 , welcome 呀 ^^

ardnas65 寫道:
hihi....
我入來踩場呀.... 歡迎無????
以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

男爵府

畀面勳章

哈哈~~~~香妃 , 亞皇上又失踪喇 ^^

[quote]
靜藍媽媽 寫道:
皇上

你去
以笑臉迎接每一天 , 以信心去對抗逆境  ^0^
一個人的快樂 , 不是因為他/她擁有得多 , 而是因為他/她計較得少 ^0^
因為愛,學會珍惜.因為愛,學會不捨.因為愛,你要學會放下.
每個人都有一顆慈悲心,視乎你有沒有好好運用它. 慈=施予別人快樂, 悲=拔走別人痛苦.

水晶宮

[size=medium]本人路經此地...順便同各位打個招呼 ~~
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

公爵府

[quote]
hinhinandy 寫道:
哈哈~~~~香妃 , 亞皇上又失踪喇 ^^

[quote]
靜藍媽媽 寫道:
皇上

你去

公爵府

男人四十 寫道:
[size=medium]本人路經此地...順便同各位打個招呼 ~~

歡迎!歡迎!你快叫皇上比番個責位你啦

首頁

尾頁

跳至