在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

ABCD媽咪 寫道:
happy birthday to alice and carrie...
來來來..
送個靚蛋糕先
[img align=left]http://www.cake2.com/common/3dcake/big/bb3d007.JPG[/img]

嘩好靚呀, 多謝晒呀 ^^
bare in mind we are always on your sides

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

3kids 寫道:
Hi, happybb3,

我地e個 3kids club 都有好幾對孖b, 我諗我果對係最大,
佢地5歲喇.

carrie and alice,

你地 do re mi 點同你慶祝生日呀?

我三個 b 仲細, 6 歲, 2 歲 同埋 8 個月. 今晚我又要番學, 老公話聽日至補祝喎, 但禮物就係凌晨 12 點出現
bare in mind we are always on your sides

大宅

[quote]
candytl 寫道:
Carrie,

我都補祝你生日快樂、青春美麗.(執Sandy口水尾)

Alice,

過日茶聚程媽有提過話你生日.
我都補祝你仔女聽教, 心想事成.

Sandy,

真係差

男爵府

Alice>>

我真係震嫁 , 因為你係踢我 , 唔係錫我 <<<
[size=x-large]程媽真係有心, 下次見到踢番啖先 (程媽: 唔係呀麻) >>>>>

carrie>>
你係 9 月星 ,忘記tim
[size=x-large]至重要 :  美麗開心常歡笑

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

3kids 和 3- kids MA MA>>
那個報導是指有一個極歡迎的 站是〔親子王國〕,投票誰是白雪公主人選的是周慧敏同時.我意識到,我們的己見,會給人用去.但如果沾染到大事大是或敏感的主題,大有可能會令到有傳媒,將一些所謂大家一致意見,拿出來以給自家報導而得有支持的論據.

不過,在3-KIDS 這裡就可能無物,因為比較少人注意也, 故可大胆講咯 

大宅

HPChingchingma 寫道:
Alice>>

我真係震嫁 , 因為你係踢我 , 唔係錫我 <<<
[size=x-large]程媽真係有心, 下次見到踢番啖先 (程媽: 唔係呀麻) >>>>>

carrie>>
你係 9 月星 ,忘記tim
[size=x-large]至重要 :  美麗開心常歡笑

改番啦, 改番啦, 一持手快添 , 仲要斷正 >"<
咁下次要鍚多幾啖啦 ^++++++^

琥珀宮

哈哈,真係俾Alice及程媽你兩個笑死,攪到我又想拋書包添,差之毫釐.....

Alice,

我夜你更夜,琴晚唔瞓等收老公禮物??

Candy,

我都果然冇估錯你,你果然好後生,有時表面野可以呃到人架,我絕對唔後生啦。

程媽:

我都覺得係呀,其實我覺左好耐,因為有時見係理度具爭議性既題目,稍後又會見有報紙報導,雖然冇指明出係理度。同意你意見,我地理度應該比較安全,冇咁多外人會入黎八,就算有都唔驚,我地都係講埋d風花雪月,暴風雨入唔到黎既。 :-P

大宅

Dear all

多謝大家的祝福

ABCD媽咪

個Winnie the pooh 蛋糕好靚呀
多謝

大宅

[quote]
SandyKL 寫道:
哈哈,真係俾Alice及程媽你兩個笑死,攪到我又想拋書包添,差之毫釐.....

Alice,

我夜你更夜,琴晚唔

琥珀宮

[quote]
alicevege 寫道:

Alice,

我夜你更夜,琴晚唔

男爵府

嘩!!!!!!!!

10時放學 ????

倖我就唔掂 , 肯定晒錢 , 晒時間 , 我肯去左釣魚

自有左亞三 , 我係做唔到夜學生嫁

ALICE

大宅

HPChingchingma 寫道:
嘩!!!!!!!!

10時放學 ????

倖我就唔掂 , 肯定晒錢 , 晒時間 , 我肯去左釣魚

自有左亞三 , 我係做唔到夜學生嫁

ALICE

都唔係

男爵府

Sandy,

“我都果然冇估錯你,你果然好後生,有時表面野可以呃到人架,我絕對唔後生啦。”
------我實際年齡可能同你差無幾, 但我個look老你好多呀
:-( :-( 自從生咗細女后, 覺得自已個樣殘咗好多, 20歲同30歲時個樣差唔多, 但30歲同30+就差好遠囉.
有一日, 我有位十幾年冇見嘅親戚問我:"你係咪大過你老公"
唔係掛, 佢整整大過8年渦 :-(

大宅

alice,
你真係我偶像! 咁忙又進修仲可以同hb咁sweet,羨慕死我! :lol: 真係想見偶像一面!

伯爵府

好媽媽勳章

LEON 寫道:
alice,
你真係我偶像! 咁忙又進修仲可以同hb咁sweet,羨慕死我! :lol: 真係想見偶像一面!

me 2 me2
好想見見alice

大宅

LEON 寫道:
alice,

我淨係同佢睇電視之喎, 咁都 sweet
我住係 ocean park, 我係熊貓 alice
總有機會見面, 放心

大宅

ABCD媽咪 寫道:

me 2 me2
好想見見alice

蝦~~~~~~~你咪見過我個樣囉

伯爵府

好媽媽勳章

alicevege 寫道:
[quote]
ABCD媽咪 寫道:

me 2 me2
好想見見alice

蝦~~~~~~~你咪見過我個樣囉
[/quote]

就係見完樣...更想見真人
嗲下d台灣料

男爵府

CANDY & SANDY >>

你地唔好咁講,我最大又最老就得喇

candy >>
亞大的教鋼琴的姐姐,話佢在校際可彈5級的毌喎!
好似118果首.
唔係話 ??? 4級都未(巧)???咁快???

alice>>
對對!
快的出來,露下(臉)先

我唔識個 face 中文碼呀????

琥珀宮

Candy,

你真係謙,一睇就知你細過我啦,我的天呀!

如果中六合彩三獎,我會去做彩光;如果中六合彩二獎,我會由頭執到腳;如果中左頭獎,嘜都唔洗做,個樣自然靚,嘜都唔理囉,話知佢吖,好似華懋小甜甜咁,有邊個話佢唔靚,人人都羨慕佢。

Alice,

點解ABCD媽會見過你既?去邊豎可以見到芳容? :-P

程媽:

你係唔係留番原位?唔跳槽啦?下,究竟係唔係你係老大,攞你張身份証出黎睇下先知....

首頁

尾頁

跳至