在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

felix 寫道:
angei:
你真係甩身la,真係羨慕死我.

hi,felix,

本來都可以咁講嘅!
之不過又整多個出o黎~
又要再從新o黎過..... :-( :-(

琥珀宮

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

各位:

點解個第一集唔封左佢既,等我又中左入去,但唔知做嘜鬼,多左咁多新媽咪,睇唔切邊個打邊個,總之一律

我發覺我一入黎就彈出有私人訊息既視窗出黎,但入去睇唔到有新既訊息,唔該咁多位如果有人pm俾我請寫出黎我知,如果收唔到,咁要通知BK工作人員啦。

男爵府

ANGEI>>

歡迎
咁你 do re mi 有幾大??

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

[size=xx-large]ALICE

[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY

原本27�9要你出來 TEA 一是為這樣的啊

但又唔想講得咁白
咁唯有今日祝你咯

快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

Dear all

我返來啦~

我今天牛一呀~
願一家開開心心,快快樂樂
我已滿足

原來Alice30/9生日
預祝妳生日快樂啦

ABCD媽咪
身體好番d咪呀~

大宅

HAPPY BIRTHDAY TO CARRIE AND ALICE !!

大宅

HPChingchingma 寫道:
[size=xx-large]ALICE

[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY

原本27�9要你出來 TEA 一是為這樣的啊

但又唔想講得咁白
咁唯有今日祝你咯

哎呀, 好鬼靚呀, 程媽, 多謝晒呀
我都想
bare in mind we are always on your sides

大宅

carriewu929 寫道:
Dear all

我返來啦~

我今天牛一呀~
願一家開開心心,快快樂樂
我已滿足

原來Alice30/9生日
預祝妳生日快樂啦

ABCD媽咪
身體好番d咪呀~

係呀, 我都估你係 9 月 29 號生日
大家生日快樂, 青春常駐, 早日獲釋
但係~~~我最近先被判有期徒刑喎 >"<
bare in mind we are always on your sides

大宅

3kids 寫道:
HAPPY BIRTHDAY TO CARRIE AND ALICE !!

多謝
大家真係有心
仲記得我生日, 好感動呀 :-( :-( :-(

琥珀宮

Carrie,

補祝你生日快樂、青春美麗、小朋友聽話柔順!

Alice,

依家你已正正入左牛一日,祝你長學長有、學以致用、幸福無邊!

子爵府

HPChingchingma 寫道:
ANGEI>>

歡迎
咁你 do re mi 有幾大??

do re mi
/ / /
13, 10 years 7months

大宅

SandyKL 寫道:
Carrie,

補祝你生日快樂、青春美麗、小朋友聽話柔順!

Alice,

依家你已正正入左牛一日,祝你長學長有、學以致用、幸福無邊!

多謝 sandy
大家咁話啦

大宅

Dear all~~

多謝大家

Alice

[size=large]Happy Birthday

民房

hi everymom
Happy Birthday to Carrie and Alice

我可以見番你地真好

hi HPChiangChiangma我其實想給他們學日文, 時間唔match

helloruby, candytl, twinmother
我的twins 3.9 歲, 細仔1歲, 我其實想給他們學, 但已經start to learn Phonic, piano.

twinmother 我想問下你怎讓arrange時間給孖B and 細B,我已know你大的children已經go to primary.

我好想同各位媽媽茶聚, but it too late, next time有機會在聚.

男爵府

Angei 寫道:
[quote]
felix 寫道:
angei:
你真係甩身la,真係羨慕死我.

hi,felix,

本來都可以咁講嘅!
之不過又整多個出o黎~
又要再從新o黎過..... :-( :-( [/quote]
我仲以為你最細嗰個10歲tim.

男爵府

[size=x-large]祝carrie & alice生日快樂,仔女聽教聽話,青春常駐,容光煥發.

伯爵府

好媽媽勳章

happy birthday to alice and carrie...
來來來..
送個靚蛋糕先
[img align=left]http://www.cake2.com/common/3dcake/big/bb3d007.JPG[/img]

大宅

Hi, happybb3,

我地e個 3kids club 都有好幾對孖b, 我諗我果對係最大,
佢地5歲喇.

carrie and alice,

你地 do re mi 點同你慶祝生日呀?

男爵府

Carrie,

我都補祝你生日快樂、青春美麗.(執Sandy口水尾)

Alice,

過日茶聚程媽有提過話你生日.
我都補祝你仔女聽教, 心想事成.

abcdma,

過日聽完你嘅心聲, 直頭覺得你好偉大, 犧牲晒自已嘅青春俾你家老爺, 不過兩個女同你關系咁好, 都算安慰.

Sandy,

真係差啲俾你啲文字扼咗, 原來你咁后生架.

3kids,

聽你講先知, 阿哥上中學都可帶協細佬入小學.

伯爵府

好媽媽勳章

CANDY
哈哈
一點也不偉大呀
老公要一人養我地5個...佢勁d

首頁

尾頁

跳至