在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

3kids 寫道:
Leon,

真係可惜, 又見唔到你tim. 唔知下次要約到幾時lu.

bingo呀, 無其他選擇, 都係踫下運氣咋. 不過真係好多人報呀, 但又好多人帶唔齊文件或連住址證明都無都照去報, 所以搞到排晒長龍,其實齊晒文件d 人 唔算太多, 起碼超過半數人係報唔到架.

係囉, 有時都唔明, 人地都寫清楚要帶 d 物野文件去報名, d人都係帶唔齊 , 我上年去又係咁, d 阿婆被 d 仔女點去幫個孫報名, 連字都唔識
bare in mind we are always on your sides

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

[quote]
3kids 寫道:
程媽,
咁我都係1:30左右到, 同你一齊搵位先. 我到左門口就call你,ok? SANDY 剛打電話比我, 佢部腦要聽日先有得
bare in mind we are always on your sides

子爵府

hi all,

我又加入你哋呢個大家庭先~

大宅

[quote]
Angei 寫道:
hi all,

我又加入你

伯爵府

好媽媽勳章

SORRY禽日遲大到...哈哈
同埋我認人係真係好差....哈哈
好開心同你地傾計
同埋原諒我永遠記唔到人的毛病

禽日幫老公辦埋事...成7點半才回到屋企
比老公"散"左一輪...話我食咩野lunch...由下午食到六點...

不過可能禽日出門濕晒件衫....回到屋企開始作感冒
d骨頭唔係自己的
我已經見你地前買過件換的了
估唔到仍中招
今早睇醫生也比人打左支針...@_@
我回去繼續昏迷先

大宅

abcd媽:
尋日聽你講左咁多, 先知你原來咁大犧牲. 真係好佩服你.

咁可憐病左, 保重小心身體呀!

男爵府

幾時再有聚會呢?我又想嚟呀. :mrgreen:

大宅

Hi Angei~
Welcome

ABCD ma
Take care ar~
ABCD need you ar

子爵府

[quote]
alicevege 寫道:
[quote]
Angei 寫道:
hi all,

我又加入你

伯爵府

好媽媽勳章

angei
hihi

carrie
我need佢地多d
今日亞女推左同學仔...早點回家幫我手
我也好感動..哈哈

大宅

SORRY~

Testing

男爵府

Angei >>
hi

各位飲茶的多仔媽 >>
sorry啊﹗因為公司好多野做,所以攞唔到假出黎同你地見面。 :cry:
唉﹗今日終於做起了,不過收到風老細話會大改喎﹗即係又要從頭再做過。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

Angei 寫道:

Hi, alicevege

No la~ 唔係孖仔呀! 係兩個仔一女
我細仔都成10歲喇hehe~~

sorry 呀, 眼大睇過龍
哈, 我都係兩仔一女

大宅

ABCD媽咪 寫道:
SORRY禽日遲大到...哈哈
同埋我認人係真係好差....哈哈
好開心同你地傾計
同埋原諒我永遠記唔到人的毛病

禽日幫老公辦埋事...成7點半才回到屋企
比老公"散"左一輪...話我食咩野lunch...由下午食到六點...

不過可能禽日出門濕晒件衫....回到屋企開始作感冒
d骨頭唔係自己的
我已經見你地前買過件換的了
估唔到仍中招
今早睇醫生也比人打左支針...@_@
我回去繼續昏迷先

保重呀, ABCD 媽咪, 你要睇住四大天王

琥珀宮

各位靚媽:

我部腦番黎啦,入左醫院搶救,終於攪掂,病因係中毒,身中15種毒,唔瓜老柴已好難得!

我好掛住咁多位,琴日又係傾到俾人趕咁滯先走,好開心見到咁多位,我唔追番之前果d留言啦,差d唔認得路入黎,入到第二部曲,我地都好犀利,程媽,你功不可沒。

大宅

SandyKL 寫道:
各位靚媽:

我部腦番黎啦,入左醫院搶救,終於攪掂,病因係中毒,身中15種毒,唔瓜老柴已好難得!

我好掛住咁多位,琴日又係傾到俾人趕咁滯先走,好開心見到咁多位,我唔追番之前果d留言啦,差d唔認得路入黎,入到第二部曲,我地都好犀利,程媽,你功不可沒。

15 種毒 , 咪即係中劇毒
恭喜個電腦"大步檻過", 大難不死, 必有後福

男爵府

[quote]
Angei 寫道:
[quote]
alicevege 寫道:
[quote]
Angei 寫道:
hi all,

我又加入你

男爵府

felix>>
Good morning !!!

you are so so so early click here !!!!!!

sandy>>
see you again

all 3-kids mama>>
when will tea together again ?????

I see a " artist news " from Singtao daily . I find this msg origin from Baby-kingdom :

http://www.singtao.com/yesterday/ent/0929fo02.html

So we talk the truth only on here , just we talk our kids , school life and other not important events , but not in other topic . You think is correct ???
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

HPChingchingma 寫道:
felix>>
Good morning !!!

you are so so so early click here !!!!!!

so do u.

大宅

HPChingchingma 寫道:

I see a " artist news " from Singtao daily . I find this msg origin from Baby-kingdom :

http://www.singtao.com/yesterday/ent/0929fo02.html

So we talk the truth only on here , just we talk our kids , school life and other not important events , but not in other topic . You think is correct ???

唔明你講咩o既? 條link 入去又唔係你講果d野

首頁

尾頁

跳至