在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

k188718

係呀~
我細仔12月尾出世,所以我遲一年先入學呀

我o地未好似一樣~三年級/K3/K1

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

Joey 媽咪

歡迎你

大宅

Hi Joey 媽咪
妳還記得我
最近都係忙大女測驗,學野等....
多d入o黎啦~

大宅

[quote]
SandyKL 寫道:
嘩,幾乎跌到第三版,等我扶番上去先。

我星期六同阿女參加幼稚園旅行,去

大宅

HPChingchingma 寫道:
CARRIE >>
好掛住你 和光頭仔呀 :-(

Chingma~

光頭仔已長滿頭髮了

大宅

羊☆羊 寫道:
亡記自我介紹…今年21YRS 有4個反斗星!!!大既5YRS 2仔3YRS 3仔/4女1YRS 多多指教

Hello~
真係好young ar~
佩服~佩服~
我係Carrie
大女8歲半
二女6歲
細仔4歲

Welcome 羊☆羊 & AKLAMY

大宅

[size=large]Dear All

大宅

[size=large]Dear All

大宅

HPChingchingma 寫道:
leon >>
你既然鐘意得偶像係黃凱芹的話 , 即你和跟我都差不多咁大唶
[ 傷感的戀人 ] 和 係當年卡拉 OK 真係唱到痕 . 好勁嫁
仲記得佢跟另一位 DJ 歌手 余劍明合唱都好流行 , 但唔記得那一首歌名 ?-( ?-( ?-(

我都覺佢懷才不遇之感 , 通常由 DJ 轉做歌手都有類似情況. [/quote]

Hi Chingma & LEON

我都勁鐘意黃凱芹o架
我喜歡[ 誰明白愛 ][ 流離所愛 ]
佢回流返港開的演唱會很好看
唔知妳o地有無睇呢 :mrgreen:

大宅

[quote]
LEON 寫道:
carriewu929,

2次演唱會都有去睇仲握左手同

大宅

[size=x-large]Dear All

[size=x-large]情人節快樂!

大宅

alicevege 寫道:
[size=xx-large]tea buffet

日期: 30-april-06 (sun)
時間: 1530 - 1730
地點: 尖咀 x 堡

報名:

1. candy (1大1小)
2. alice (1大, 小的待定 ^^)
3. 程媽 (1大1小, 另一小待定)
4. Sandy (1大,小的待定)

Dear all~

好耐無見啦
見到妳哋去tea buffet
真係好吸引
不過我現在非常忙碌啊
430幼稚園sports day,所以又無得出嚟啦 :cry:

大宅

Alice

我又要睇相呀
雖然嚟唔到Tea
但我都想感受一下你哋開心的時刻

首頁

尾頁

跳至