在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 3-Kids Ma Ma (Part 2)

HPChingchingma 寫道:
felix>>
好耐無傾喇 !!!!
日後傾多的啦 , 我出來做野成4個月了 ....., 你知唔知.....

我記得你好似亞 三 好細個 , 得歲零咁上下 , 是不是 ?-( ?-(

HPChingchingma:
你已經可以甩身la,唔駛自己湊,可以自由身返工咁好.
我阿三10月就兩歲了. :mrgreen:

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

may2902 寫道:
hi,carriewu929;
你半夜5點幾都味睡覺真勁呀

一時時啦~
我尋日睡醒了又睡唔番
咪入o黎Look Look law

男爵府

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

MAY 2902 >>

HELLO !!! 
welcome !!!

你亞二是否又係小二呀??

下列名單係啊呀!
程媽 --- 亞二
so --- 亞大
LEON ------ 亞大
alice -------- 亞大
helloruby --- 亞二

carrie>>
你真好
咁 上來睇住個場又改名,好感動 :-(
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

thx, carrie

bare in mind we are always on your sides

大宅

報到! 報到!

程媽,
achan 同大部份既小龍媽咪一樣, 呢排好心煩意亂, 坐吾安, 企吾定, 睇佢多數會揀番你果區果間有兩個出口既日月多財小學.. hehe....
:wave: :wave:

男爵府

helloruby 寫道:
報到! 報到!

程媽,
achan 同大部份既小龍媽咪一樣, 呢排好心煩意亂, 坐吾安, 企吾定, 睇佢多數會揀番你果區果間有兩個出口既日月多財小學.. hehe....

<<<果間有兩個出口既日月多財小學.. hehe..>>

哈哈
我最鍾意呢間" 財 " 小學

男爵府

yes

男爵府

MAY 2902 >>

HELLO !!! 
welcome !!!

你亞二是否又係小二呀??

下列名單係啊呀!
程媽 --- 亞二
so --- 亞大
LEON ------ 亞大
alice -------- 亞大
helloruby --- 亞二

我阿大都係小二呀.

男爵府

我住大埔,你地住邊呢? :mrgreen:

大宅

all 3kids mama,

有冇人想做part-time?大嫂公關公司想搵半日文職part-time(長工),5 days,尖東,上午,要求中英良好懂電腦!有興趣pm我! :-P

男爵府

All,

搵左好耐至搵到入來, 原來轉左英文, 個腦突然唔曉轉. ?-( ?-(

男爵府

LEOn>>

呢份工我都想想地嫁
係喎!!寫錯 tim !!!
我亞二係 P.1 的 , 手快快, 唔好意想!!

twin>>
開頭係咁嫁喇 :-P :-P 入多的喇就o.k.

MAY >>
sorry
我係問你亞二是否p.1 至真 . 哈哈 , 弄錯
咁即是 CARRIE 的亞大 和你亞二都是 P.2, 咁 sandy , 3 kids 都好似係, ..................DOREMI 太多喇 , 記到咁多多的 :lol: :lol:

SANDY>>>
你部電腦攪返好味?????
快快快出來呀!!!!!!!
等你一聲號令))))))) 

你地記唔記明天的 lunch 呀 , 我攞左假. 誰去攞位 ??????????????????

是旺閣新世紀美x ( 火車站 ) 果間

我大概1: 30 時到 , 我已有 3KIDS , ruby . sandy . so . candy , carrie , ABCDMA的 CONTACT no.

leon , TWINS , alice 無喎

大宅

ching ma~~

My daughter is study at primary 3 la~
My younger daughter is study at K3 and my son is K1 la~

大宅

我大概1: 30 時到 , 我已有 3KIDS , ruby . sandy . so . candy , carrie , ABCDMA的 CONTACT no.

leon , TWINS , alice 無喎

bare in mind we are always on your sides

大宅

程媽,

急急急, sorry, 明天有事來吾到 lunch. sorry sorry.
:wave: :wave:

大宅

程媽,
咁我都係1:30左右到, 同你一齊搵位先. 我到左門口就call你,ok? SANDY 剛打電話比我, 佢部腦要聽日先有得攞呀.
明天佢會1:45 左右到架啦.

黎唔到d 媽咪真係可惜, 唔知約下次要等幾時lu. :cry:

各位今日我老公幫阿二 同 阿三 去交小一入學表, 老公話排左成45分鍾先開始排到檢查文件, 檢查完仲要去3個COUNTER CHECK 野, 好似過5關斬6將, 交表咋, 真係巴閉.

大宅

Chingma & 3kids

I haven't any spare time to come la~
Sorry

And my Chinese Hand Write is out of order.

男爵府

chingma,

我可能會1:15pm到, 我攞位先啦.

Ruby,

你唔黎喇, 見你唔到lu.

大宅

all,
我今日都不能出現,對不起!再約過,可以嗎?

3kids,
大細孖報邊間呢?41那間男校?

大宅

Leon,

真係可惜, 又見唔到你tim. 唔知下次要約到幾時lu.

bingo呀, 無其他選擇, 都係踫下運氣咋. 不過真係好多人報呀, 但又好多人帶唔齊文件或連住址證明都無都照去報, 所以搞到排晒長龍,其實齊晒文件d 人 唔算太多, 起碼超過半數人係報唔到架.

首頁

尾頁

跳至