在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

[size=xx-large]祝大家新年快樂

男爵府

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

[size=medium]大家好, 好耐無入來了, 係樹祝多產媽媽
[size=large]~母親節快樂~

男爵府

我一直都有留意你哋Message, 只不過無回應, 皆因覺得自己好幼稚, 又唔係太識表達, 所以唔係太敢回應你哋.

[quote]
SandyKL 寫道:
Twinsmother,
好耐唔見你入黎啦!母親節個個母親快樂

男爵府

程媽,

你最後有無轉到工, 係咪維持原判!

都好耐無見Ruby了, 唔知係咪己搬左屋.

男爵府

程媽,

無錯, 我仲係灣仔返工, 你呢?

男爵府

程媽,

對孖囡今年九月升K3, 開始煩緊點樣選校, 有無貼士可以比我, 還未感受到小朋友讀小學痛苦. 阿細囝今年九月讀K1.

男爵府

[size=x-large]Happy Father's Day!

男爵府

Sandy,

我都好明白你心情, 繼續努力, 個種教極都唔明白, 心情仲激氣, 唉........平常心, 共勉之.

男爵府

Sandy,

啲衫唔係我賣, 係我朋友賣, 終止就一言難盡, 幫到佢, 就幫啦! 佢間舖頭係銅鑼灣某某商場, 係啲橫街細商場, 我只係去過一次, 等我再問佢, 再PM地址比你, 得閒去睇睇.

首頁

尾頁

跳至