在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

car-long,
我都係唔理個大仔住,暫時佢都算自律,但係二女升中學開始大個,你有無同佢性教育呀,有時都唔知點教佢地好. ?-(
我個女已經好懶理野,分咁多袋肯定日日漏野,中學仲要帶體育衫同鞋返學換tim.

琥珀宮

Re: ** 3-kids Ma Ma Club ** (Part 2)

ABCD媽:

你都唔係盡黑喎,起碼B女慳番你好多心力、體力

禁止訪問

大宅

sandy,
原來我地係舊街坊呀.
你朋友好勇呀,其實要一對3仲加埋家務真係唸到人都顛嫁,你朋友d仔女仲細成咁,好佩服佢呀,我都係同埋老公去先制咋.

沙沙
係囉,你話點教好 ? 當年自己都無人教啦 -(

別墅

vv123 ,

"分咁多袋肯定日日漏野" 唔又係 :p , "有無同佢性教育呀" 我覺得好難開口 ....

carlo

大宅

vv123 寫道:
alice,
充完電返來拿,行程係咪好滿意呀?

abcd媽,
嘩..你老公裝左咩software咁利害既,指教下,等我都裝啦.我地電腦係哂房,無可能擺廳呀.

VV123~~

OK 啦
得兩日一夜其實 ng 夠電 ka
但我 o岩 o岩 轉工, 未有大假 :-(
bare in mind we are always on your sides

伯爵府

好媽媽勳章

VV123
果個係什麼東東能做到就真係唔清楚了
不過我老公係寫程式的
佢可寫d野來control亞女部機

性教育
我在生亞仔的時候...產檢帶埋佢地
等佢地了解生bb係乜一回事

alice
我也想去馬交呀

大宅

SandyKL 寫道:

Alice,

Rio酒店唔錯,你租幾錢一晚?咁有冇去漁人碼頭?感覺點呢?

都成千銀一晚 .....
因為我星期六去
實貴啦 =.="
再加上佢新開
又會貴 d

漁人碼頭無去呀
見到門口覺得 ng 吸引
馬交太多太陸人啦
好煩 :evil: :evil: :evil:
bare in mind we are always on your sides

大宅

ABCD媽咪 寫道:

alice
我也想去馬交呀

去啦, 製造離境紀錄 o麻
去食下行下都 ng 錯 ka

大宅

car-long,
我都唔知點開口嫁,有時正經同佢講野佢嚴煩,唯有等機會囉.

alice,
轉新工要好多watt電嫁播,唔緊要啦,趁佢地未放完假,同仔女係hk充電囉.

大宅

abcd媽,
唔怪得啦,係你老公自己寫既,明明市面唔覺有d咁既programme賣. 佢好勁呀

琥珀宮

我屋企果間青少年中心有暑期性教育班,前年俾大老細去上,舊年俾二老細去上,依家少問關於尷尬問題。遲d等三老細大d,都捉佢去上。佢地應該有一套教育方法。

Alice,

都幾貴喎。係勒最近頻頻有人去大陸既海泉灣,聽講話幾好玩喎,地方乾淨又大,值得去下。

別墅

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!4B1ENFeRHwVng7D3h.y5fF4-

大仔整左果 blog 丫, 睇下妳地 d 仔女同佢岩唔岩玩 !

carlo

大宅

做咩呢2日3kids mum突然水靜河飛既

car-long,
我都有上你個blog播

別墅

VV123 ,

收到 , 果電腦忙丫麻

carlo

男爵府

喂 .... )))))))))))))))

已開左 PART 3 啦 )) ))))))
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

別墅

HPChingchingma,

唔該比條 link 我丫 ! thank you !

carlo

男爵府

CAR- LONG >>

好近 , 好近

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=697187&forum=32&13
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

sandy,

我地就係book左8月尾去澳門利奧住一晚, 跟住去海泉灣住兩晚. 等我去玩完返來話你知好唔好玩.

程媽:
得閒call你傾下計先

首頁

尾頁

跳至