跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 觀塘, 牛頭角區媽咪(續)

哈哈,由小朋友係到,你想整齊都好難哦.........

kitty 寫道:
HIN_BB , WINGCC,
佢柜桶緊係放佢心頭好啦...乜都有,貼紙 , 畫紙 ,玩具...
可能真係自己野會緊張 D ....

唔講唔知呀...我屋企成日亂到好似比人打劫咁架...
D 柜桶用完又唔關埋 (半開) 跟住有 D 衫又飛左小小出來..
仲要唔係一個柜係咁喎 @@
成地玩具 , 雜物 , 所以我都唔敢招呼人來呀

水晶宮

:mrgreen: :mrgreen:
wingcc 寫道:

哈哈,由小朋友係到,你想整齊都好難哦.........

[quote]
kitty 寫道:
佢柜桶緊係放佢心頭好啦...乜都有,貼紙 , 畫紙 ,玩具...
可能真係自己野會緊張 D ....

唔講唔知呀...我屋企成日亂到好似比人打劫咁架...
D 柜桶用完又唔關埋 (半開) 跟住有 D 衫又飛左小小出來..
仲要唔係一個柜係咁喎 @@
成地玩具 , 雜物 , 所以我都唔敢招呼人來呀
[/quote]

子爵府

chichi就要看她的心情而定,有時候好乖,會幫手,有時候就好百懨,以爲你同她玩緊~~~ :evil: :evil:

伯爵府

好媽媽勳章

我女女都有幫手執...我唔執架 而家 , 我一蹲低一起身就頭暈架喇,所以佢地會臨訓前先執囉,不過要我叫囉!

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

水晶宮

chichi有無自己扮靚靚呀?
有無穿你既鞋走來走去呀 :mrgreen:
我仔仔細個果時都有著大人鞋通屋鞋呀
wingcc 寫道:

chichi就要看她的心情而定,有時候好乖,會幫手,有時候就好百懨,以爲你同她玩緊~~~ :evil: :evil:

水晶宮

你係咪血壓低呀,起身見頭暈,有無食返d野補下呀
kitty 寫道:
我女女都有幫手執...我唔執架 而家 , 我一蹲低一起身就頭暈架喇,所以佢地會臨訓前先執囉,不過要我叫囉!

伯爵府

好媽媽勳章

HIN_BB,
你仔仔同我女女一樣喎...時時穿我D鞋通屋走..
我身體一向唔係咁好,可能真係生完冇補到
日日貓狗大戰^^

子爵府

chichi 特別中意著我對鞋通屋走~~~~~

她好鬼貪靚ga~~~~她見到我的護膚品她會拿來用伽~見到我擦旬糕,她就跟住整~~

子爵府

係丫,你要好好注意自己的身體,平時會不會做運動?

HIN_bb 寫道:
你係咪血壓低呀,起身見頭暈,有無食返d野補下呀
[quote]
kitty 寫道:
[/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

wingcc 寫道:

她好鬼貪靚ga~~~~她見到我的護膚品她會拿來用伽~見到我擦旬糕,她就跟住整~~

我諗好多女仔都係咁...
我女都係架~
日日貓狗大戰^^

水晶宮

你媽媽無野返d野比你食補返咩!
小朋友真係好攪笑 :mrgreen:
kitty 寫道:
HIN_BB,
你仔仔同我女女一樣喎...時時穿我D鞋通屋走..
我身體一向唔係咁好,可能真係生完冇補到

伯爵府

好媽媽勳章

WINGCC,
我好懶,好小做運動,你呢?
日日貓狗大戰^^

水晶宮

我見d女仔都係咁架,真係比佢地笑死
wingcc 寫道:

水晶宮

kitty 寫道:
[quote]
wingcc 寫道:

我諗好多女仔都係咁...
我女都係架~[/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

HIN_BB,
我亞媽唔識架...
日日貓狗大戰^^

子爵府

老人家成日都話,坐月補不好身體,老的時候,就會差d~~~

不過我都相信老人家這些說話,因爲我有個朋友都係因爲坐月的時候不食補品,而家的成日都不舒服~~~

水晶宮

咁你果時食咩?
我都差唔多放工啦,bye bye!
kitty 寫道:
HIN_BB,
我亞媽唔識架...

伯爵府

好媽媽勳章

所以我而家買左一對玩具高跟鞋比佢地在家穿,
好彩我樓下係冇人住...
如果唔係時時發出 咯咯聲就幣喇 !
日日貓狗大戰^^

伯爵府

好媽媽勳章

HIN_BB ,

WINGCC,
係呀...因為我果時餵人奶,所以唔敢食咁多藥材,加上我亞媽又唔識整呢..所以而家身體唔係咁好!
日日貓狗大戰^^

子爵府

我未生CHICHI之前,都會去打波,自從有了CHICHI后,就沒點樣去運動到現在呢~~~我都算係一個懶人來GA~~~

kitty 寫道:
WINGCC,
我好懶,好小做運動,你呢?

首頁

尾頁

跳至