跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 觀塘, 牛頭角區媽咪(續)

咁你奶奶對你好唔好呀?
wingcc 寫道:

如果想我生bb而鍚我,我就不想啦 :-(

[quote]
HIN_bb 寫道:
咁咪好鍚晒你ma

子爵府

整體來講,她對我算不錯的~~~

水晶宮

咁就得啦
過多兩年生返個bb,chichi做姐姐
wingcc 寫道:

整體來講,她對我算不錯的~~~

子爵府

呵呵~chichi現在已經係“大家姐”來ga~~~~

我覺得壓力好大,我不想再霖生多個~~~

伯爵府

好媽媽勳章

我來報到喇~
而家我兩個做緊功課~
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

水晶宮

咁又係,多一個小朋友壓力又多左!
wingcc 寫道:

呵呵~chichi現在已經係“大家姐”來ga~~~~

我覺得壓力好大,我不想再霖生多個~~~

水晶宮

kitty

hi!你囡囡真係乖啦,係咪做完你先檢查呀?
kitty 寫道:

我來報到喇~
而家我兩個做緊功課~

子爵府

kitty

子爵府

她地好乖,好聽話,肯自動自覺做功課

水晶宮

係呀 :mrgreen:
wingcc 寫道:

她地好乖,好聽話,肯自動自覺做功課

伯爵府

好媽媽勳章

HIN_BB , WINGCC,
係呀...佢地做完就比我CHECK 囉...
兩個有陪做丫 MA...
佢地由幼稚園時已經係咁...
不過佢地就衰好冇手尾,成日 D 野 亂咁放.
日日貓狗大戰^^

子爵府

冇手尾好多小朋友不好的“習慣”,chichi現在都係將d野 亂咁放,每日幫她收拾“殘”局,就覺得頭痛 :-(

伯爵府

好媽媽勳章

wingcc 寫道:
冇手尾好多小朋友不好的“習慣”,chichi現在都係將d野 亂咁放,每日幫她收拾“殘”局,就覺得頭痛 :-(

我個女細個時咪一樣...成日執 C 我 ...
估唔到大個都係咁!
佢自己個柜桶又鬼咁整齊喎!
日日貓狗大戰^^

水晶宮

佢地仲細ma
kitty 寫道:
係呀...佢地做完就比我CHECK 囉...
兩個有陪做丫 MA...
佢地由幼稚園時已經係咁...
不過佢地就衰好冇手尾,成日 D 野 亂咁放.

水晶宮

wingcc 寫道:

水晶宮

柜桶放d咩呀,係咪放佢鍾意既野呢?
kitty 寫道:
[quote]
wingcc 寫道:

我個女細個時咪一樣...成日執 C 我 ...
估唔到大個都係咁!
佢自己個柜桶又鬼咁整齊喎![/quote]

子爵府

佢自己個柜桶又鬼咁整齊喎............通常自己野會比較緊張d,chichi現在有個手帶仔,裏面裝了一些她的髮夾等野,她都看得好緊張的,我問她拿來看看,都話不比 :evil:

伯爵府

好媽媽勳章

佢柜桶緊係放佢心頭好啦...乜都有,貼紙 , 畫紙 ,玩具...
可能真係自己野會緊張 D ....

唔講唔知呀...我屋企成日亂到好似比人打劫咁架...
D 柜桶用完又唔關埋 (半開) 跟住有 D 衫又飛左小小出來..
仲要唔係一個柜係咁喎 @@
成地玩具 , 雜物 , 所以我都唔敢招呼人來呀
日日貓狗大戰^^

水晶宮

wingcc 寫道:
佢自己個柜桶又鬼咁整齊喎............通常自己野會比較緊張d,chichi現在有個手帶仔,裏面裝了一些她的髮夾等野,她都看得好緊張的,我問她拿來看看,都話不比 :evil:

水晶宮

你囡囡無幫手執野咩?
kitty 寫道:
佢柜桶緊係放佢心頭好啦...乜都有,貼紙 , 畫紙 ,玩具...
可能真係自己野會緊張 D ....

唔講唔知呀...我屋企成日亂到好似比人打劫咁架...
D 柜桶用完又唔關埋 (半開) 跟住有 D 衫又飛左小小出來..
仲要唔係一個柜係咁喎 @@
成地玩具 , 雜物 , 所以我都唔敢招呼人來呀

首頁

尾頁

跳至