自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

手提電話6230i / 6680 及 3230? 請各位比評語

最近
我想出部 (諾基亞)手提電話:由於市面太多款式..唔知點選好
暫時我正在比較
6230i / 6680 及 3230

想各位比些意見我
謝謝!

大宅

Re: 手提電話6230i / 6680 及 3230? 請各位比評語

I am going to get a 6230i... :lol:

男爵府

Re: 手提電話6230i / 6680 及 3230? 請各位比評語

我用緊6680,呢部機都幾好,只係mp3鈴聲太細聲,不過d音色都幾正~~~ 影相都ok

民房

hi , 欣澄媽媽:
首先thank you 你比我的意見!
6680 係唔係你用架?
咁你會唔會覺得好大部/重唔重?

欣澄媽媽 寫道:
我用緊6680,呢部機都幾好,只係mp3鈴聲太細聲,不過d音色都幾正~~~ 影相都ok

男爵府

俊傑媽咪,

係我自己用既,我又唔覺得太重太大部喎,因為我之前係用6260既,但係對返個外型,6260打開仲大部啦,而重量你千其唔好比佢個外型呃到,其實都只不過比普通手機重少少,因為佢此終都係3g機嘛.....

公爵府

畀面勳章

我之前用3230, 依家用6230i, 感覺係3230好收過6230i, 同埋3230影相比較靚d!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都啱啱買咗部6680俾囡囡, 不過一陣間要攞去換.

翡翠宮

6230i 之mp3 係落機丫最好聲的一部手機~當然唔好用幾兜野之耳塞比較!

民房

點解要換?

DoReMi媽媽 寫道:
我都啱啱買咗部6680俾囡囡, 不過一陣間要攞去換.

首頁

尾頁

跳至