自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

亞囡向來獨鍾 So?y 手機, 話佢外型靚, 3個月前壞機整咗一次, 約十天前又壞過, 個服務員話: 你快到保養期, 過了保養期換塊底板要 $1980.... mouth: 我話: 部機都OUT啦, 而我買返部一樣款的新機都係咁價錢~~ (如過保養期, 佢重要檢查費啦) 結果又係換了個底板.
拿回來約一個星期, 又壞過, 上周拿去整, 昨天才有空去拿回來,又係換了個底板。 今天中午個囡又打來話我知, 個電話又出現同樣問題..... 大哥, 雖然你延長保養期, 但我都要時間和車費拿來的整, 你要我整多少次呀~~ 好心次貨底板又唔好拿出來害人啦!!

我以後都唔會再買你手機~~

癲線, 你D機平貴都係咁死法, 維修率極高, 你想點呀!!

侯爵府

我以前用過2部呢隻牌子的手機,2次都1年內壞,即使有保養都要抽時間去整,都幾煩,所以之後無再買呢個牌子
可能係我唔好彩,有朋友用覺得好好

mable1124  我用過3部, 除第一部外, 其餘2部用了半年就打柴, 保養期過了就變垃圾~~ 唉!!  發表於 11-7-18 23:31

男爵府

SOxy機真係好易壞,一年就打柴,

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

所以我不嬲都用n機,因掟得,跌得.

sandra28  me2 ! 出過其他牌子都唔掂, 都係要買番n機!  發表於 11-7-18 23:51

風雨同路

男爵府

我上次另一部機試過話沒零件, 等足4個星期都未有零件返, 嬲到我爆~~
現在只得旺角一個維修中心, 行出行入都唔方便.... 以後都唔會比個囡買這牌子的垃圾手機回家~~

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

但我用過三部都無事....係用耐左,D制失靈,全都用到兩年以上。

mable1124  你咁好采~~  發表於 11-7-18 23:47
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Soxy機真係出名易壞!所以我同JJMumMum一樣,都係鍾意用n機~~

男爵府

我自己都係用緊n, 又耐用。 維修服務又好, 轉頭已有機拿回了~~

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

mable1124 你咁好采~~

如果唔係大家講起,我真係唔知自己咁好彩....我仲以為佢D機真係得添!
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

公爵府

n 機真係v. good
用左好多年都無壞過..
叉電快..
user-friendly...

mable1124  AGREE~~  發表於 11-7-19 15:46

首頁

尾頁

跳至