自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

話時話, 你地d b o係呢個舊曆七月有無奇怪舉動

我歲零o既女會一早六點零鐘訓醒向住個櫃揮手示意bye bye
呢個動作只會有人講bye bye 或做同樣動作時佢先會跟住做嫁

夜晚帶佢返自己屋企時, 上左車會指住窗外, 好似叫我睇o甘, 架車開緊都仲指, 一段時間至停, 連續幾晚都有, 好在佢個樣無驚姐

希望係我多心 :lol:

等待驗證會員

Re: 話時話, 你地d b o係呢個舊曆七月有無奇怪舉動

唔好嚇自己~~
而家小朋友成日週圍指, 乜都指得一餐...... :mrgreen:

大宅

有呀...農曆七月時我夜晚同個仔返屋企時,見到人地燒衣.....
我已經分散佢注意力架啦,點知佢突對住個化寶盆笑呀 好驚呀!!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我個仔就瞓瞓下彈起身,個樣好驚恐.係好驚好驚果種.

大宅

crystaltochan 寫道:
我個仔就瞓瞓下彈起身,個樣好驚恐.係好驚好驚果種.

我個仔都係ar,仲好驚咁喊 :-( 成晚都訓唔冧.

首頁

尾頁

跳至