單親天地

跳至

首頁
12345...24

尾頁

禁止訪問

回覆:要錢唔要親骨肉!天理何在!?

禁止訪問

別墅

回覆 tongming_ma 的帖子

原來呢個世界真係無天理.....

禁止訪問

大宅

回覆 Toyi.C 的帖子

所以我覺得 要快D決定 如果真係諗住拎依250萬 就好聲好氣同佢講 有咁快得咁快拎筆錢
有錢人250萬 買個斷尾 可能人地覺得值呢

公爵府

醒目開學勳章

人地咁有錢仲要玩感情,不如供佢個名啦, 等佢玩得咁串,仲要見你家長,扮同你結婚,原來又係扮野
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

大宅

有啲男人要二奶唔要骨肉咪重賤!

公爵府

醒目開學勳章

dream_dream 發表於 11-7-3 12:30
有啲男人要二奶唔要骨肉咪重賤!
要二奶唔要骨肉
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

別墅

回覆:tongming_ma 的帖子

呢d餞我唔要得ka,佢賤起上黎可以話我借佢ge or其他,佢個邊ge人逼我要,條數佢一定計過有著數先咁比!

別墅

回覆:bbcool 的帖子

佢一直以為佢老豆有個孫會好開心比佢同佢老婆離婚,估唔到事後先知佢老豆為保身家企佢老婆個邊要佢唔要我兩母子。佢係個毫無主見無骨氣ge懦夫!!

公爵府

醒目開學勳章

poppibaby 我唔係要分佢身家=(係要佢每月比BB的生活費. 發表於 21 分鐘前
你可以搵家事法庭趙幫忙, 我記得香港有一單新聞都係打官私取生活費, 我不sure幾久前

別墅

回覆:dream_dream 的帖子

唔要ge意思係從此唔見ma?定係二奶都生左件?咁ge情況係夫妻出現感情問題wo.

大宅

回覆 poppibaby 的帖子

蝕底既永遠都係女人 唉...

錢又唔拎得 當佢死左算 又或者 養大個B 叫佢B同佢分身家

大宅

回覆 poppibaby 的帖子

你要佢驗DNA係可以,証明到男方是爸爸, 妳就有權向官申請男方比"子女生活費", 但父親可能爭取監護權。母親需要權衡利弊的天平,她最終可能會喪失監護權。

子爵府

畀面勳章

首先, 即時去公立醫院BOOK位

2. 拿拿林準備好晒BB同自己既日用品..

3. 情況許可就去申請公屋

4. 諗下第日你去返工既話, 小朋友既照顧問題

目前錢既情況, 真為唯有周圍問人借架咋....冇錢冇計的...借一百幾十都要借到返黎..你自己都講冇錢買BB野..出左世好多錢要用...冇錢唔得架!

男人果度你真係唔好諗咁多啦...你又要唔想男家同個BB有關係, 又想要人地俾錢你??? 呢個世界有咁美好架咩???? 將心力留黎諗下自己同BB既將來生活各種問題啦~~

講得難聽D, 唔俾人呃都呃左囉..咁又可以點呀....唯有努力生活落去!!
只怪當初自己太唔理智........

ZOEYCHAN128  同意呀!  發表於 11-7-3 19:23

別墅

回覆:梓金若媽媽 的帖子

會以咩去判決監護權呢?佢除左錢無付出過任何野個bb無理由離開媽媽去跟個陌生人掛?

maggielau0705  宣誓個男人係小朋友爸爸,但沒有註冊沒有得爭~  發表於 11-7-14 02:48
maggielau0705  同你爭個小朋友,因為香港婚姻法,沒有註冊,女的找任何一個男人  發表於 11-7-14 02:44
maggielau0705  香港法律上沒有註冊,驗唔驗dna,出世紙上就算寫埋爸爸個名,跟埋佢姓,佢都沒可能  發表於 11-7-14 02:43
faye525  無錯~  發表於 11-7-4 14:03
梓金若媽媽  驗左佢係爸爸,而你去法律師信要求bb生活費,甘佢條氣唔信,咪同你爭監護權lo  發表於 11-7-3 21:42

別墅

回覆:faye525 的帖子

真係去佢公司馬會同慈善機構嘈佢!有錢養馬有錢起學校但無錢養親生仔要佢去孤兒院!痴線ka!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

要仔唔要乸既,仲要1蚊都唔俾,兼算爆既賤男大有人在!你不如快啲計劃下你同bb黎緊既生活啦!唔知道你有無工作,但搵社工可以幫到你,有啲乜乜緊急援助金架!你忘記果個人啦,努力同bb生活落去!加油呀

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

別墅

回覆:fiona920 的帖子

佢係要錢唔要仔,有錢但絕子絕孫咁要錢黎做咩,死左燒埋落去呀?

faye525  人有錢就大把人肯同佢生仔啦...樓主冷靜D諗  發表於 11-7-4 14:04
tongming_ma  錢冇左 難搵  仔冇左可以再生過  世界上一定有人可以為錢而幫佢生  發表於 11-7-4 00:20

禁止訪問

引用:佢係要錢唔要仔,有錢但絕子絕孫咁要錢黎做

首頁
12345...24

尾頁

跳至