自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

雙宜燒臘鹵水茶餐廳

我今日經過呢間黑店呀
本來都真係路過的,同老公&個女行街,我行得快同睇其他嘢????佢地失蹤???致電老公
o拉......ring...ring...ring
點之佢地去左對面權發飯店隔離間五金店買野去咗,我咪係紅綠燈轉彎的黑店等佢地:;pppp:
我在店外見到有人買生腸,豬脷&豬耳給到,,,,
咪問店員,價錢呀.....她話人地買一盒大約廿&三十元到呀
她話可以叫師傅斬廿元到...我都以為廿元裏包括生腸&豬脷&豬耳的,
我都諗住好似街邊一串一串(好似魚旦,牛雜.....)咁食我好為食,成日去旺角掃街
點不知,佢成盒切比我,可能成盒會好多d錢呀????
我問how much????,她話要38元正,吓重貴過個茶餐....
算啦,個賤包魚刷師傅都切o左.....點都要比呀....我是即興去買呢d食物呀...
天氣熱,老公又未到,咪係店內,拿d牙簽再加辣椒醬....咭d生腸食呀
個賤包魚刷師傅佢大大聲話,你唔好係到食呀會整污遭我塊地呀:
:我幫襯你成38$$$$,又唔係咭魚旦一串串食:
你竟然話我,正個賤包魚刷師傅
竟然趕客走
你竟然話我,正個賤包魚刷師傅
竟然趕客走
講真呀,一時與起換來如此的下場....老實講同d食物一樣"一般難食"
斬我一頸血
食大快活重好過.....起碼有紅豆冰,雞肶,肉絲米粉食都係26$$$$$$
雙宜雙宜不合時宜,斬到你一頸血,….
講真呀,一時與起換來如此的下場....老實講同d食物一樣"一般難食"
斬我一頸血....
食大快活重好過.....起碼有紅豆冰,雞肶,肉絲米粉食都係26$$$$$$
一次貨仔好呀>>>>>>
蝦我係簡單師奶.....

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

黑過一次,就唔會再去啦﹗
みんなで一緒に笑う

首頁

尾頁

跳至