潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想知呀,我見好多人都去淘呀,有無人識呀??
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

hunter

珍珠宮

環保接龍勳章

hunter or aiger not bad

複式洋房

我都見到d同事都有淘呀!!!!
好似都唔洗100$$$$

水晶宮

環保接龍勳章

Aigle and Hunter are good.

I bought mine (the brand is Kamik) at Seibu (Admiralty) last month when they were 80% off!! (original $6xx, I paid $12X) quite comfortable. But it was the last pair.

[url=http://www.kamik.com/GenfootWeb/ ... urSeason=SPRING2011]http://www.kamik.com/GenfootWeb/ ... urSeason=SPRING2011[/url]

我今日(7月7日)先知金鐘SEIBU已經執咗!!!!!

大宅

回覆:買新水靴

我都買咗對hunter,但其實自己覺得香港夏天天氣着水boot真係好辛苦,又熱又潮濕又焗,就算落雨我都好少着,著嘅話落完雨要行商場或立刻番屋企!以為買對好d貴d唔焗,但根本沒可能的!

水晶宮

環保接龍勳章

我個對 (Kamik) 落雨 或陰天著都無問題, 但萬一天氣突然出太陽好熱的話, 我對腳就焗到好辛苦

複式洋房

回覆 chanhyan1 的帖子

我都好同意呀 (雖然我嗰對係aigle都唔係好貴) 而家就咁擺喺屋企, 好少著, 但最近喺街見到個女仔著一對好slim同比較薄, 又有少少心郁郁想留意下.....

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 hungchai 的帖子

我剛剛想買對Aigle添

toysbuddy  me too! but it's really expensive!  發表於 11-7-5 12:53

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

而家無買,記憶中小朋友時著過又真係好焗

珍珠宮

環保接龍勳章

boot 真係好焗 thats why i havent buy, i prefer buy crocos lah

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

dororo68 發表於 11-7-2 08:05
Aigle and Hunter are good.

I bought mine (the brand is Kamik) at Seibu (Admiralty) last month when ...

12x ?!?!!? very good bargin wor!!! still sales now?!?!

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

dororo68 發表於 11-7-2 10:43
我個對 (Kamik) 落雨 或陰天著都無問題, 但萬一天氣突然出太陽好熱的話, 我對腳就焗到好辛苦 ...

請問是否只可以online買呢?有冇門市?
我要食牛柳

水晶宮

環保接龍勳章

回覆 咸濕大師 的帖子

我是5月中在金鐘SEIBU 買的, 但佢個COUNTER (好細)是在地下個層, 好似tommy hilfiger OR POLO 附近, 對面係CASHIER.

水晶宮

環保接龍勳章

回覆 Nix1828 的帖子

我5 月中買, 但我個對已經係最後一PAIR, 我都覺得超值呀! (原本想買PINK, 不過無哂我SIZE, 所以買了BLUE)

ada0707  超抵  發表於 11-7-7 13:44

水晶宮

環保接龍勳章

回覆 咸濕大師 的帖子

唔清楚是否可以online買, 不過根據呢個BLOG (是08年的) CITYSUPER 可能都有得買.

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

dororo68 發表於 11-7-3 11:37
回覆 咸濕大師 的帖子

唔清楚是否可以online買, 不過根據呢個BLOG (是08年的) CITYSUPER 可能都有得買. ...

THX
我要食牛柳

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

i bought Hunter
每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

畀面勳章

candyfung 發表於 11-7-2 02:33
我都見到d同事都有淘呀!!!!
好似都唔洗100$$$$
係呀.去淘啦,有d真係連埋courier都唔洗$100.

首頁

尾頁

跳至