爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊度d汽車用品店多野賣?

想問下四驅車後面個車呔的套或貼紙邊度有得賣?謝謝.

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 請問邊度d汽車用品店多野賣?

旺角中旅社對面,麥花臣球場附近都有好多汽車用品專明店有得買。

大宅

係呀!旺角應該比較集中。

大宅

如果去旺角, 行番入去黑布街近亞皆老街, 有間差不多兩間舖咁大, d野齊d新d又抵d!

我個仔好得意架

男爵府

去旺角買汽車用品最好行多幾間格價, 我上次買雨檔, 同一件貨去幾間睇都唔同價錢, 最大差價差成$50, 買機頭, 防盜又係咁......

大宅

好似佢地幾間都識架, 我個次去買呔套, 呢間無貨, 佢起碼打左 3個電話問人地有無貨係鋪
我要學習做會笑的媽媽

洋房

Mongkok usually has all car accessories !!
[img align=right]http://www.smart-club.com.hk/photos/albums/userpics/10076/IMG_4779.JPG_Thumbnail2.jpg[/img]

男爵府

畀面勳章

旺角中旅社附近..或者深水埗鴨寮街果度都有

複式洋房

Seems those at Ap Liu Street , Shamshuipo are cheaper.
我們愛,因為神先愛我們 (聖經) www.healthnjoy.com.hk

首頁

尾頁

跳至