跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

唔好去馬鞍山廣場捷X沖晒影證件相
我個仔係佢到影證件相,佢影到我個仔塊面及嘴唇都好白,直情白到好似彊屍咁,
條頸就有一半正常膚色另一半明顯光暗位,我估佢係太近塊面影,而閃光燈太强所至
我係佢電腦睇相時都覺塊面白,但仍可接受,點知攞相時睇,白到好似彊屍咁,下嘴唇都白左,但條頸就有一半正常膚色,一半就係暗左
問佢點解會咁,佢開頭就話係我要求要白D,跟住我話無講過,佢就話佢無改動過任何野,影證件相係咁...
我話我又唔係第一次影證件相,正常點會係咁?
佢又話細路仔同老人家就會影到係咁...
我話我個仔呢兩年都影過4次證件相,得你呢次先影到咁...
佢話人地影得差米唔白囉...
我話點會關事呀,如果光線係平均,點會只係面同咀白,條頸係暗呀,面同頸三節色
跟住佢都係一路話佢地無錯,又攞其他人既相比我睇,但佢比我睇果D相,都無面白,無嘴唇白,頸無明顯光暗位...
佢仲話係我緊張,幾歲人既相洗乜咁緊張...
真係差,今時今日佢咁既質素咁既態度,都唔知佢點做生意!
我即時再去另一間再影證件相,人地都無好似佢影到咁

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝報料, 間野離晒譜, 想趕客??

大宅

我都領教過...佢地出名'趕客'...晒10張以下收$12張喎
都未見過人噤樣做街坊生意.

首頁

尾頁

跳至