自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

如果唔係到時 $6000 變左 $5500...$5000....$4500...$4000..................

唔知想搞幾耐先派呢?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

公爵府

畀面勳章

mouth:

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

年底先有wor

僅 33票贊成 預算案過關
或 7月申撥派錢 年底全城㩒錢
2011年04月15日

【本報訊】財政司司長曾俊華急轉彎,將注資強積金安排改為大派 6,000元後,令原本注定被否決的財政預算案順利過關,立法會昨天以 33票贊成、 19票反對及 1票棄權,三讀通過《 2011年撥款條例草案》,但贊成票為曾俊華四份預算案的新低。當局透露爭取立法會 7月休會前就派錢措施申請財委會撥款,以便市民本年底全城「㩒錢」。
記者:林俊謙 許偉賢

瑪瑙宮

大廚勳章

其實真係唔應該咁樣派................

stkyo  agree  發表於 11-4-15 10:13
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

派得順唔順利都成問題(澳門幾多人合資格……香港又幾多……仲要啲愛財的新移民同胞格硬迫上車中…………)我睇死分分鐘食咋糊
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

唔係建議佢係暑假前咩?

uchcfm  政府邊得黎咁快手呀~ 肯定有萬幾個行政程序, 又要分批派..搞得黎我諗買到聖誔禮物都好好lu  發表於 11-4-15 09:27
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

FrankieFUNG 發表於 11-4-15 09:16
唔係建議佢係暑假前咩?

你真係當佢比錢你去旅行呀

侯爵府

幾時派錢都沒所為;都係唔好祈望禁高!

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

sasa0208 發表於 11-4-15 09:28
你真係當佢比錢你去旅行呀

唔係,只係記得尋日新聞講姐.......
呢兩年都唔打算去.....等阿B再打D先去,等佢見識下~
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!

版主

uchcfm 政府邊得黎咁快手呀~ 肯定有萬幾個行政程序, 又要分批派..搞得黎我諗買到聖誔禮物都好好lu 發表於 14 分鐘前

係~
佢地話會快ga嘛~
有好多媽媽都係等呢D $幫補下仔女買書果條數ga~
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

係香港勾住個唔生秀尾kim....旅行去邊d錢都唔見駛:;pppp:

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

首頁

尾頁

跳至