自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔驚得咁多囉.....

象牙宮

拿拿聲買d自己想買好耐又吾....捨得買的東西先多d陪父母飲吓茶.帶老公和小朋友family day多d 去飲飲食食先.

abcbb  I share the same thought.  發表於 11-3-30 13:04

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔驚得咁多囉.....mouth:

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

真係無得驚,日本人佢哋重驚、重慘,我哋隨遇而安啦!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我地仲有無命,而家睇日本仔啦!

男爵府

唔驚得甘多, 隨遇而安la~~~

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

白海豚 發表於 11-3-30 09:23
冇得驚喎....點避都避唔到

侯爵府

2023年兔年勳章 2018母親節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

唔驚得咁多la...

大宅

話明係全球, 咁都唔驚得咁多, 好好珍惜同家人一齊嘅時間囉......
鍾意飲飲食食, 尤其鍾意煮嘢食.....

男爵府

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

餅主.....可唔可以搬走呢個topic呀

我份人好樂天,唔係話好怕呢野,但好似應該去返日本個topic喎
thanks a lot 餅主

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

chaimum 發表於 11-3-30 10:58
我係諗係咪唔駛咁慳,食盡佢,玩盡佢

又唔洗咁悲觀, 只要及時行樂, 享受今日

洗到盡, 玩到盡, 如果到時無事唔c得點算

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Take it easy la

侯爵府

好媽媽勳章

既然知道咁多災難發生, 世界末日將近, 同聖經o既預言好夾
不如就搵個機會同屋企人一齊返教會, 研究下有幾似
研研下可以信埋主, 得永生
肉身雖死, 但在天家可以見到家人, 都可以一齊, 冇痛苦, 只有快樂
呢個憧憬亦可以成為大家生存o既動力
每人都有一死, 爭在係點死法
如果真係呢次核洩影響生cancer死, 我個心仲心安理得 , 唔駛成日估估估估下自己會點樣埋尾

珍珠宮

回覆 happypiano 的帖子

邊驚得咁多, 好似平時一樣, 玩多d, 食多d, 瞓多d!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 biancaho7 的帖子

cancer 囉

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至