3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

可以整靚D,不過大前提都係要有齊三樣嘢,飯+菜+肉~

雖然係肉酸D,但仔仔每餐都好期待架
另外飯餸亦可加有機提子乾或小蕃茄,當小食又得!

男爵府

好靚呀!你好好心機呀!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

我個女都好唔喜歡吃飯..

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

你好有心機呀

囝囝: 爸爸和媽媽希望你健康快樂成長

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我都話好靚呀! 比我食都食得快D..

原帖由 KS68 於 11-3-11 11:21 發表
你好有心機呀

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 likebb 於 11-3-11 12:20 發表
我都話好靚呀! 比我食都食得快D..

Dear all,其實唔係真係咁靚架咋,到食嘅時候就亂哂喇,不過兩兄弟好有次序,食眼先再食個咀,星星一角一角咁食,通常15mins自己好快會食哂

禁止訪問

迪士尼The Four Little Wheels美話嘉年華大型音樂舞台劇」入場券

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

王國長老

原帖由 小曳人 於 11-3-15 14:11 發表

衰鬼吖

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Wow好靚喎!!!但我囡囡都唔肯食飯、唔食水果、瓜菜.。唉!!!!老師投訴每日都唔肯食飯

王國長老

原帖由 caando 於 11-3-20 00:02 發表
Wow好靚喎!!!但我囡囡都唔肯食飯、唔食水果、瓜菜.。唉!!!!老師投訴每日都唔肯食飯

我仔仔都一樣試過唔食飯架,試試做DD汁比佢,慢慢就成碗食哂,依家佢兩個用湯碗食飯架

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 醜樣豬 於 22-3-2011 11:04 發表

我仔仔都一樣試過唔食飯架,試試做DD汁比佢,慢慢就成碗食哂,依家佢兩個用湯碗食飯架
我都加過D汁比佢la,都打回頭比返晒我 ,只早晚飲奶咋T.T !!!6歲la只肯飲奶 激死我 !!對著佢我要 真係救命呀~~~

王國長老

原帖由 caando 於 11-3-22 14:57 發表
我都加過D汁比佢la,都打回頭比返晒我 ,只早晚飲奶咋T.T !!!6歲la只肯飲奶 激死我 !!對著佢我要 真係救命呀~~~

如果只係鐘意飲奶,食麥皮都得

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

My Two Princess

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我d仔女大個d, 小學生
之前, 佢地好多時lunch帶既飯都食唔晒(話飽, 其實我覺得佢地無興趣食), 前排, 皇帝女話想食吉野家牛肉飯, 於是我山長水遠去惠康擡左包珍珠米返屋企(唔係貴野, 櫻城牌50幾蚊包), 仲有火鍋牛, 自製牛肉飯
之後仲有成包米,, 心血來潮, 特登叫工人set timer, 每朝6點幾煮好新鮮珍珠米, 仲有送(好多時俾佢地落order), pack返學
至家每一日, 2隻馬騮都食晒成盒飯

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至