家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Thanks a lot~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問有冇邊間bank有promotion?

thx

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

我都想知,請問有無意見可提供?
小吉媽媽

男爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 陪月勳章

我只知創興新做優惠: 首次做1-12個月定期, 利息較高,如我做了3個月,可享1.35厘

另:請問各位知道哪間銀行兌人仔較著數呢?

伯爵府

回覆 4# freezer1 的文章

HKD?

大宅

原帖由 freezer1 於 11-3-3 10:25 發表
我只知創興新做優惠: 首次做1-12個月定期, 利息較高,如我做了3個月,可享1.35厘

廖X興BANK 定期好唔掂,
聯名 做定期,佢話未到期 (每次都定一個月)
都要兩人齊到BANK才可取回 錢,
很麻煩。(之前開戶前講明可任可一個簽名到取得)
我以後都不去廖X興銀行。

男爵府

原帖由 fleshmoon 於 11-3-3 11:16 發表
HKD?

係人民幣定期...傻咗,無講明tim

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Which branch?I asked but the rate not 1.35厘.

原帖由 freezer1 於 11-3-3 10:25 發表

男爵府

大新人仔定6個月, 有1.15%息, 最少2萬, 要新資金, 做到月尾
原帖由 hellojl 於 11-3-2 12:36 發表
Thanks a lot~~

男爵府

原帖由 bb86 於 11-3-3 12:17 發表
Which branch?I asked but the rate not 1.35厘.

將軍澳彩明分行

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Me agreed. Dah Sing offers a higher rate.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

返深圳,
做人民幣定期,定12個月, 有3厘息,
開戶收廿元手續費

伯爵府

醒目開學勳章

利息高好多,值得上去開番個户口。
原帖由 c12l23f72 於 11-3-3 16:31 發表
返深圳,
開戶收廿元手續費

子爵府

減齡達人勳章

系咪
原帖由 c12l23f72 於 11-3-3 16:31 發表
返深圳,
開戶收廿元手續費
利息幾好喎, 我都想開番個!!

想問吓各位通常點樣將d錢存入去深圳戶口, 自己帶人仔(系咪有上限,超過會點?) 或由找換店滙錢去銀行(手續費多少?信得過嗎?), 仲有冇其他方法提供? 謝謝!!

別墅

no good. I tried one time cannot get money from this bank. They said System down...... whole day you can't get your money. what bank it is. so I cut the account in the next day.

原帖由 mimichu 於 11-3-3 13:10 發表
大新人仔定6個月, 有1.15%息, 最少2萬, 要新資金, 做到月尾

大宅

MommyPanel勳章 BK Milk勳章

我都想知....如何帶D錢過境
係咪羅湖關口附近已經有分行?

原帖由 oilaioilai 於 11-3-3 18:59 發表
系咪 利息幾好喎, 我都想開番個!!

想問吓各位通常點樣將d錢存入去深圳戶口, 自己帶人仔(系咪有上限,超過會點?) 或由找換店滙錢去銀行(手續費多少?信得過嗎?), 仲有冇其他方法提供? 謝謝!! ...

禁止訪問

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好想知呀

男爵府

原帖由 tangma 於 11-3-3 11:16 發表

廖X興BANK 定期好唔掂,
聯名 做定期,佢話未到期 (每次都定一個月)
都要兩人齊到BANK才可取回 錢,
很麻煩。(之前開戶前講明可任可一個簽名到取得)
我以後都不去廖X興銀行。 ...

me too! And now i closed all a/c's in chong hing bank!

伯爵府

原帖由 oilaioilai 於 11-3-3 18:59 發表
系咪 利息幾好喎, 我都想開番個!!

想問吓各位通常點樣將d錢存入去深圳戶口, 自己帶人仔(系咪有上限,超過會點?) 或由找換店滙錢去銀行(手續費多少?信得過嗎?), 仲有冇其他方法提供? 謝謝!! ...

c12l23f72 , 請快D報料啦. THANKS

首頁

尾頁

跳至